5.16.2007

Gabriela Cristea

Gabriela Cristea prezinta reality-show-ul "Nora pentru mama" de la Canal D, un format premiat la Cannes care face deja audiente promitatoare si in Romania. Desi nu este un fan al mondenitatilor, Gabriela Cristea spune ca de ceva vreme este urmarita non-stop pe strazile Capitalei.

Interviu cu Gabriela Cristea realizat de vedeta.ro

Lansarea Canal D te-a readus pe micul ecran, intr-un format premiat la Cannes. Cum a intrat Gabriela Cristea in "bairamul" turcesc?
Gabriela Cristea: Eu vroiam de mai mult timp sa ma intorc de televiziune. Am tot incercat, de-a lungul timpului, sa ma las de acest microb si asta s-a intamplat mai ales cand am fost foarte nervoasa. Insa, se spune ca odata ce te-ai indragostit nu prea ai cum sa scapi. Asa ca am stat o vreme, mi-am incarcat bateriile si m-am intors. Fac televiziune de vreo 14 ani si nu pot sa traiesc fara chestia asta. Asa ca iata-ma la Canal D.

Da, dar cand spui Cannes, te gandesti automat la o figura super-cunoscuta. Care e povestea legaturii tale cu formatul "Nora pentru mama"?
Gabriela Cristea: Totul a decurs foarte simplu... Am fost si am vorbit cu Irina Radu si ea mi-a propus sa facem ceva impreuna. Apoi m-am dus la casa de productie si am fost aleasa. Producatorii cautau prezentatoare pentru trei programe: "Telezvon", prezentat de Cream, "Bulevard", emisiune prezentata de Ilinca Vandici si "Nora pentru mama". Acesta era proiectul prioritar si cel mai mare dintre toate. Pana la urma m-au luat si crede-ma ca nu este putin de munca. Practic, de cand m-am apucat de acest proiect nu mai am timp de nimic.

Pai hai sa vedem ce inseamna concret ca program... Sunt convins ca nu stai non-stop cu ochii pe ei, nu-i asa?
Gabriela Cristea: Evident. In fiecare zi primesc un script cu lucrurile interesante care se petrec in casa...

Asa cum primeste Basescu la Cotroceni? Gen sinteza zilei?
Gabriela Cristea: Ceva de genul acesta. Eu insa sunt obligata sa vad imaginile respective pentru ca altfel nu as putea vorbi cu ei.

La inceput nu ti-a fost teama de insucces?
Gabriela Cristea: Nu. Si vreau sa-ti spun ca am facut cel mai bun rating inca din prima zi. Am crescut saptamana de saptamana ceea ce este extraordinar. Acum, ne apropiem cu pasi repezi de productii consacrate de la televiziuni consacrate.

Pentru mine, ca barbat casatorit, "Nora pentru mama" nu suna tocmai roz. Cine sunt oamenii astia care isi pun la bataie 15 saptamani din viata?
Gabriela Cristea: O sa razi, insa sa stii ca concurentii sunt alesi pe spranceana. Unul dintre ei a fost laudat de revista Capital pentru talentul sau de a face afaceri...

Merci... Si in loc sa faca afaceri isi cauta nevasta la Canal D?
Gabriela Cristea: Pai stai asa, ca am inteles ca a fost dorinta mamei lui. El muncea non-stop si atunci, probabil, mama lui a incercat sa-l scoata din acest program. Ei au oricum o relatie foarte speciala si pentru noi iti dai seama ca este okay. La preselectie ar fi putut sa vina si oameni carora le lipseste o doaga, insa psihologii nostrii au avut grija sa nu intre in casa acest gen de oameni. A fost o cernere foarte atenta. Mai mult, a existat si un cantonament in care ei au fost urmariti. Dupa acest cantonament, s-a stabilit cine ramane in show si cine pleaca acasa.

In afara premiului de 100.000 de euro, care e scopul acestor oameni?
Gabriela Cristea: Pentru Razvan, concurentul de care-ti spuneam, nu cred ca banii au contat, ci mai degraba insistenta mamei sale. Unul dintre criterii a fost ca toti sa-si doreasca sa se casatoreasca.

Si? Chiar vor toti?
Gabriela Cristea: Da, vor. Si baietii si fetele. La preselectii au incercat o gramada sa se prefaca. Pentru cei care sunt acum in casa, exista atat dorinta de casatorie, dar mai ales dorinta de aventura. Si, practic, este o aventura, pentru ca lucrurile evolueaza cu totul neasteptat. Cel putin in zona fetelor si a soacrelor exista tot felul de conflicte care mocnesc in fiecare zi. Nu e usor pentru fete sa stea cu niste femei pe care nu le cunosc. Acum, concurentii deja au inceput sa-si dea cartile pe fata. Baietii si-au gasit deja partenerele, iar acum incep discutiile dintre baieti si mamele lor.

La final, daca se leaga vreo nunta ce se intampla?
Gabriela Cristea: Eu cred ca se vor lega mai multe nunti. Daca va fi asa, ei vor fi votati de public.

Ce trebuie sa faca ei cu cei 100.000 de euro?
Gabriela Cristea: Premiul va fi mai mult sau mai putin de 100.000 de euro. Le vom da o casa, o masina, le facem nunta si le oferim luna de miere. In Turcia formatul este deja la cel de-al optulea sezon si au avut nunti la toate. Pana acum, au aparut si ceva copii din aceste familii.

De cand ai inceput show-ul, presa te-a luat in colimator. Cica "prestezi" ticuri verbale... Te deranjeaza?
Gabriela Cristea: Nu, pentru ca fiecare om are defecte si calitati... Important este sa le si recunosti. Incerc sa-mi scot anumite ticuri verbale, sau ticuri de mimica si gestica. Sa stii ca e foarte usor sa te uiti la cineva la televizor si sa critici. Si eu fac chestia asta. De partea cealalta e mult mai greu, pentru ca oricand poti sa scoti o perla pe gura.

Ai scapat de asocierea cu Revista Playboy? Stii ca de fiecare data cand este prezentata o persoana care a pozat in revista, toata lumea scrie "x care a pozat in Playboy". Parca ar fi o stampila aplicata cu fierul rosu...
Gabriela Cristea: Eu nu am privit niciodata lucrurile asa. Oricum nu stiu daca ma asociaza cineva cu acel pictorial din Playboy. Fiecare ia decizii dupa cum il taie capul in aceasta directie. In orice caz, am evitat intodeuna scandalurile de presa. Chiar ma amuz in ultimul timp, pentru ca am observat ca de ceva vreme ma urmareste o masina prin oras. Ma amuz, pentru ca viata mea e destul de monotona, mai ales de cand am venit aici. De acasa vin la birou, apoi ma duc pana la atelierul unde-mi fac rochiile, eventual ma intalnesc cu iubitul meu in oras si bem o cafea, dupa care ma duc acasa. Asta in cazuri exceptionale, pentru ca deobicei ma duc direct acasa.

Pai si ce vrea masina aia de la tine?
Gabriela Cristea: Habar n-am. Chiar nu au ce sa vada spectaculos. Nu ma omor foarte tare dupa mondenitati. Tin foarte mult la somn si la sanatate mea si deci nu prea imi pierd noptile.
Acum cateva zile chiar m-a sunat cineva sa ma intrebe de iubitul meu. Mi s-a parut ciudat, pentru ca el nu este o persoana publica. Si oricum nu le spun nimic...

Apropo de haine, dupa lansarea Canal D, te-au bagat si la bine si la prost imbracata. Cum comentezi puzzle-ul asta mediatic?
Gabriela Cristea: A fost foarte simpatic. Atunci am avut o rochie foarte frumoasa. La o saptamana, s-a scris ca era o rochie ieftina luata din bazar. Asta era intr-o revista mondena. La cateva zile, m-a sunat altcineva, de la alta revista, sa ma intrebe de unde aveam rochia, pentru ca vroiau sa ma puna la stil de vedeta. Daca tu poti sa-mi explici acest fenomen... In general, fiecare prezentator are un stil, deci exista niste oameni care ne creeaza imaginea asta. De acolo si pana la aruncat cu noroi, intr-un mod urat, e insa o distanta mare.

In zona asta a vedetelor, am senzatia ca opinia publica se asteapta sa va imbracati de la Mallul de pe Marte. Tu de unde te imbraci tu?
Gabriela Cristea: Nu pot sa spun ca am un loc clar de unde ma imbrac. Nu sunt un fan al cumparaturilor. Ma duc de cateva ori la shopping, de cateva ori pe an plec din tara si cam atat. In plus, nu sunt genul care sa plece pentru un week-end la cumparaturi nu stiu unde... Prefer sincer sa dorm. Cand mai ajung in strainatate ma mai duc la cumparaturi. Daca as putea sa stau imbracata in blugi, ar fi perfect...


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

11 comentarii:

Anonim spunea...

nu pot sa cred ...ce poze....pfoa`...si io care credeam ca e femeie la locul ei cum zice ea...pfoa...ce ipostaze..vedeta porno:)))

Anonim spunea...

pfoaaa asta chiar ca-i doamna in societate si curva in pat:)daca in playboy si-a pozat si bishboaca e clara treaba:)_

Anonim spunea...

nu pot sa cred nai zice asa ceva de ia tare linistita pare da se pare ca nu e asa

Anonim spunea...

De fapt este unul dintre cele mai reusite pictoriale din Playboy-ul romanesc de pana acum. Iar Gabriela Cristea este o femeie care chiar arata bine!
Sigur ca nu e perfecta si o felicit pentru ca nu a cedat tentatiei de a-si face rinoplastie; e o operatie care in Romania nu prea reuseste. Nu-i iese nici doctorului Stan de la Bacau.
N-am nici un interes s-o laud; n-o cunosc personal desi am fost din intamplare in apropierea ei de cateva ori. Ma pricep insa foarte bine, de exemplu, in a deosebi un fotomodel de un manechin pentru podium si am cunostinte temeinice in ceea ce priveste criteriile estetice de evaluare a frumusetii feminine si masculine. De-aia va spun ca arata bine si pozele sunt reusite; sunt cam de nota 8.75 daca le comparam cu ce s-a facut pana acum in Playboy-ul american dar oricum ele au reprezentat un progres fata de ce se facuse in Playboy-ul romanesc pana la data respectiva.
Poza care a provocat atatea discutii (cea in care i se vede "pasarica") este un motiv in plus pentru care trebuie felicitata atat Gabriela Cristea, cat si fotograful, plus redactorul care a aprobat-o si in general toti cei care au lucrat la proiectul respectiv. Daca veti privi mai cu atentie fotografia cu pricina veti observa ca desi este foarte explicita ea totusi nu provoaca nici o impresie de vulgaritate. E un contrast interesant intre ceea ce vezi si ce senzatie ai pe moment; mai degraba e vorba de curatenie, puritate, naivitate chiar. Cei care nu ma cred sa priveasca fotografiile Cristinei Spatar sau ale Roxanei Ciuhulescu tot in Playboy-ul de la noi. Alea arata intr-adevar "penal" insa, chiar si asa, au totusi valoarea lor artistica.
Ca sa inchei; revista Playboy trebuie privita asa cum este ea de fapt si nu trebuie confundata cu altceva. E chestie de cultura. Nu-i problema; nu s-a nascut nimeni gata cultivat, dar pana cand invatam ceva mai mult despre un domeniu nou e bine sa ne dam cu parerea mai putin, si oricum cu o voce mai scazuta ca si volum (mai in soapta...). Nu de alta dar e posibil ca la inceput sa spunem prostii! Deci Playboy nu are trei de "XXX". Nu are nici doi macar! Pozele din interior reprezinta realizari artistice si nu altceva si ca orice lucru pot fi mai reusite sau mai putin reusite. Ca sa le apreciezi trebuie sa te pricepi insa; macar putin acolo... Foarte bine arata in pictorialul ei din Playboy de exemplu Cristiana Raduta. Pacat ca s-a cam retras din activitate pentru ca era o femeie cu adevarat frumoasa. Deci felicitari pentru curaj Gabrielei Cristea si sa speram ca in timp ne vom mai "descuia" la cap si noi romanii si nu vom mai pune eticheta de prostituata pe toate femeile care arata bine si ne arata ca arata bine!

Anonim spunea...

dece despica firul in14 atinca cand i s-a spus de avortul lui carmen? a facut atata caz pe care l-a intors pe toate fetele ati vazut-o pe carmrn in poze nud? lupul moralist unde era!

Anonim spunea...

mie una imi place gabriela
e o femeie frumoasa si nu trebuie judecata de faptul ca a pozat pt play boy
acum face o emisiune buna si sunt sigura k dc m-as intalni cu ea pe strada nu ar avea fite de vedeta ci din contra poate am si bea o cafea impreuna(k fetele)

Anonim spunea...

sincer aveam alta parere de ea.. vedeta porno???? mda si pe sticla knd o vezi ai zice k e cea mai gingasa persoana pe care ai vazut`o in viata ta.Aiura..si am auzi k se poarta f urat cu cei din echipa cu care lucreaza.. si nu numai ;)) RUSINEEEE

irinuka spunea...

nu pot sa cred. gabriela cristea in reviste playboy e imposibil.eu o credeam pe ea o dulkce.......aqm ma lasat fara cuvinte.era preferata mea aqm dupa ce am vazut acele poze nu imi mai place deloc de ea.rusine sa-i fie

Anonim spunea...

imi pare tare rau de gabi nu cr4edeam eu vreau id concurentilor inclusiv al iei

Anonim spunea...

pai draga gabriela eu credeam ca esti o tipa ok dar dupa ce am vazut pozele cu tine goala .....m-ai lasat cam rece .cred ca esti pisica ce zgirie rau , ingerul fara coroana sau mai bine cu coarne de dracusor .CARMEN din emisiunea ta e mic cpil pe linga tine.RUSINICA .

Anonim spunea...

eu o admir pe gabriela dar nu o credeam instare de asa ceva nu pot sa cred dar daca asa a vrut ea asts este a fost alegerea ei.

Alte articole