5.05.2007

Concert Geroge Michael 25Live

25Live Concert George Michael
Joi, 31 mai 2007, Stadionul National
"Lia Manoliu", Bucuresti Romania

George Michel va sustine la Bucuresti pe data de 31 mai 2007 un mega-concert intitulat 25 Live tour.

"25 Live Tour" este primul turneu sustinut live al lui George Michael dupa o intrerupere de 15 ani. Numele turneului "25 Live Tour" este acelasi cu cel al ultimului sau album, "Twentyfive" si reuneste hiturile sale din ultimii 25 de ani. "25 Live Tour" a debutat in toamna anului 2006 si, datorita succesului extraordinar pe care l-a avut, Geroge Michael a decis sa-l continue si in anul 2007.
Spectacolul live sustinut de George Michael la Bucuresti va include toate hit-urile sale si inseamna mai mult decat un simplu concert. Acest turneu este cea mai mare productie din Europa in acest moment si cea mai mare productie vazuta vreodata in Romania. Printre piesele pe care George Michael le va prezenta in concert se numara si hiturile "Father Figure", "Too Funky" si "Faith".

In 25 de ani de cariera si 42 de viata, George Michael se poate mandri cu 80 de milioane de discuri vandute in intreaga lume.

Motto-ul sau in viata, care l-a mentinut printre preferintele publicului, de la debutul sau in muzica si pana astazi este: “un artist poate rezista doar daca face muzica cea mai buna”. Cu aceeasi convingere vine si la Bucuresti sa-si incante fanii romani.

Evenimentul este organizat de Modus Production, care a a dezvaluit si datele tehnice legate de concert. George Michael va canta pe o scena cu adevarat mare: aceasta are 25 de metri adancime, 50 de metri latime si o inaltime echivalenta cu cea a unui bloc de locuinte.
Interiorul acestei scenei va fi prevazut cu etaje, unde vor fi pozitionati membrii orchestrei si cei din backing vocals. Tot in interior, vor fi amplasate cele sisteme de ecrane cu led-uri pe care se vor proiecta imagini din timpul concert-ului .In fata scenei principale va exista o alta circulara, ce va ajunge pana in interiorul publicului. In aceasta platforma va exista un spatiu foarte limitat pentru public denumit Golden Circle. Aceasta zona absolut speciala este rezervata exclusiv fanilor George Michael prezenti la acest concert.
Pentru a beneficia de acest privilegiu, fanii din Romania trebuie sa fie inscrisi in fanclubul de pe site-ul oficial George Michael. Taxa de membru costa 33 de euro.

Numarul total de bilete pentru Gold Circle-Circle of Faith puse in vanzare a fost de 1400, iar in Pre-Sale, pe site-ul oficial al artistului, s-au vandut 800 de bilete.

Organizatorii concert-ului de la Bucuresti, Modus Production, au convenit cu managementul lui George Michael, sa faciliteze fanilor romani accesul in aceasta zona speciala, prin vanzarea in Romania a celor 600 de bilete ramase.

Pozitionarea locurilor la 25 Live Tour - George Michael

Pretul biletelor pentru concertul 25 Live Tour:

280 lei - VIP, vor include si accesul auto şi parcarea
270 lei - Gold Circle of Faith , in imediata apropiere a scenei
180 lei - Categoria 1, tribuna a II-a
150 lei - Categoria 2, pe teren, in faţa scenei
130 lei -Categoria 3, tribuna I
120 lei - Categoria 4, la peluza
90 lei - Categoria 5, a 2-a jumatate a terenului

Intrarea la concert pentru VIP (rosu) si Tribuna Oficiala se face pe poarta din Str. Maior Coravu.
Intrarea pentru Biletele Gold (auriu) se va face se face pe Poarta Acces Teren, cu acces prin B-dul Basarabia. Biletele Gold se pun in vanzare incepand cu data de 27 aprilie.
Intrare B-dul Basarabia, Tribuna II (portocaliu si galben):
• pentru sectoarele 20-22, intrarea se face pe la poarta 9
• pentru sectoarele 23-25, intrarea se face pe la poarta 10
• pentru sectoarele 26-28, intrarea se face pe la poarta 11
Intrare B-dul Basarabia, Tribuna I (galben):
• pentru sectoarele 41-42, intrarea se face pe la poarta 18
• pentru sectoarele 43-44, intrarea se face pe la poarta 19
Intrare B-dul Pierre de Coubertin, Tribuna I (galben):
• pentru sectorul 1, intrarea se face pe la poarta 1
Intrarea pe Terenul Central (albastru si gri) se face pe Poarta Acces Teren, cu acces prin B-dul Basarabia.
Intrare B-dul Basarabia, Peluza (verde):
• pentru sectoarele 29-31, intrarea se face pe la poarta 12
• pentru sectoarele 32-34, intrarea se face pe la poarta 13
• pentru sectoarele 35-37, intrarea se face pe la poarta 15
• pentru sectoarele 38-40, intrarea se face pe la poarta 16 Este strict interzis accesul in stadion cu bauturi si produse alimentare, obiecte contondente, arme, aparate foto si camere video.

Site oficial al Turneului George Michael 25Live: www.georgemichael.com
Situl oficial al concertului sustinut de Gerge Michael in Romania: www.gigs.ro


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Niciun comentariu:

Alte articole