5.16.2007

5 moduri prin care sa castigi mai multi bani din Adsense

1 Pozitonarea: Reclamele Adsense trebuie sa fie cat mai bine aranjate in pagina si sa se identifice cu textul, nu trebuie sa iasa in evidenta ca si publicitate; deoarece reclamele sunt contextuale, vizitatorii vad ceea ce i-ar putea interesa si astfel sporeste numarul de clickuri pe reclame.

2 Culoarea: Toate anunturile publicitare Adsense trebuie sa aiba culorile sitului (al blogului), nu folositi chenare in jurul Adsense. Backgroundul trebuie sa fie acelasi cu cel al sitului sau al blogului.

3 Leaderboards & Skyscrapers: zonele profitabile pentru aceste tipuri de Ad-uri sunt deasupra continutului pentru Leaderboards si in dreapta sau in stanga paginii pentru Skyscrapers. Oriunde altundeva in pagina s-ar putea sa nu se integreze si sa arate neprofesional.

4 Unitati de Linkuri: din unitatiile de linkuri se pot scoate foarte multi bani daca sunt bine pozitionate. Una dintre cele mai profitabile pozitionari este in interiorul meniurilor laterale, linkurile trebuie sa aiba aceeasi culoare ca si meniul.

5 Plasati sageti sau fotografii in apropierea anunturilor pentru a putea atrage atentia asupra lor.

Cum pui Adsense in The New Blogger.
In curand si alte metode de a face bani din Adsense.


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Niciun comentariu:

Alte articole