5.21.2007

I'm Back

Am fost si eu plecat cateva zile din Bucuresti si iata ca Basescu isi face de cap si castiga la referendum, data viitoare cand sunt alegeri, stau in Bucuresti si poate nu mai castiga!?! :)
Ce s-a intamplat pe scurt in weekend:
1. Traian Basescu a castigat la referendum cu 75% din aproape 8 milioane de voturi (nu stiu daca 43 sau 46%). Aia e, Poporul a ales, sa ne spalam pe cap acum cu el.
2. S-a terminat si Bucharest Challenge Cup 2007, dezvaluind lacunele noastre organizatorice, de referninta este imaginea maidanezului alergand nestingherit pe pista printre masinile de curse...Tot la aceasta competitie Tariceanu si Videanu pareau cei mai buni prieteni...Inca ceva accidente din cauza asfaltului proaspat schimbat.
3. Basescu a talharit-o pe o jurnalista "tiganca imputita" si i-a luat telefonul in plina strada refuzand sa i-l inapoieze. Telefonul a ajuns in posesia "gaozarei" dupa cateva ore; ce sa mai, Basescu a legitimat si talharia...
4. Dupa cateva zile mai racoroase, a venit din nou caldura...Tineti-va fratilor ca o sa avem si 50 de grade. Pentru sustinatorii lui Basescu: ia vorbiti cu el sa faca ceva si cu vremea asta, ca e prea cald!?!


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Niciun comentariu:

Alte articole