5.13.2007

Locul 13 la Eurovizion 2007

Eurovision Todomondo Romanii nostrii s-au clasat din pacate pe locul 13 la Concursul Eurovizion 2007. Melodia celor de la Todomondo nu a impresionat si de aceea nu a primit voturile europenilor. Prestatia lor la Eurovizion 2007 a fost una acceptabila in comparatiei cu alti competitori, cum ar fi Irlanda, Marea Britanie, etc.

Castigatoarea trofeului Eurovizion 2007 este Serbia, prin reprezentatnta sa Marija Serifovici care a interpretat melodiei Molitva (traducere "rugaciune"). Mie mi-a placut mult aceasta melodie si chiar ma gandeam in timpul Eurovizion-ului ca va iesi pe primele locuri. Desi interpreta principala nu este chiar prezentabila, a fost foarte bine sustinuta de niste femei bune rau, care au compensat. Marija cu vocea, fetele cu imaginea.
Castigatoarea din Serbia la Eurovision, Marija Serifovic
In schimb, cei din Ukraina (locul 2 la Eurovizion2007) nu mi-au placut deloc desi au avut un show foarte special, dar deh...fiecare cu gusturile sale.

Totusi, intr-un fel, e bine ca ai nostri s-au clasat pe 13, spre deosebire de Irlanda sau Marea Britanie care au ocupat primele doua locuri din coada la Eurovizion 2007...

Clasament final la Eurovizion 2007:

Clasament final Eurovision 2007

La anul vom avea parte de semifinale pentru a putea intra in finala Eurovizion, va fi ceva mai greu, dar asta este Eurovizion-ul!


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Niciun comentariu:

Alte articole