5.09.2007

Cristina Cristescu

Cristina Cristescu si Nicoleta Luciu


Cristina CristescuCristina Cristescu a fost desemnata de cititorii ziarului Libertatea castigatoarea concursului 'Ia-te in piept cu Nicoleta Luciu'. Cristina marturiseste, la o luna dupa participarea la aceasta competitie, ca viata i s-a schimbat.

Cristina Cristescu a fost convinsa inca de la inceput ca are mari sanse sa o detroneze pe Nicoleta Luciu pentru ca are avantajul ca este mai tanara si are sanii mai frumosi si mai fermi. Cristina e din Bucuresti, are 22 de ani, 51 de kg, 1,67 m si dimensiuni 92-62-90.

Frumoasa blonda locuieste intr-un apartament de doua camere, situat la etajul zece, in cartierul Titan, impreuna cu mama ei, o sora mai mica si cu un nepot. Cristina are inca doua surori care lucreaza in Italia. Ea a afirmat ca, de cand a castigat concursul Libertatea, viata ei s-a schimbat, ea primind deja o oferta de a juca in serialul 'La serviciu' alaturi de cea pe care a detronat-o, pe Nicoleta Luciu, cele doua devenind astfel colege de platou.

Cristina Cristescu a declarat pentru Libertatea: 'Ma bucur ca voi juca in serial si iata ca mi-a prins bine ca, in urma cu cinci ani, am luat lectii de teatru si actorie timp de un an. La 12 ani, tatal nostru a murit si pe noi ne-a crescut doar mama, care se mandreste ca am reusit sa imi implinesc visul de a juca intr-un serial de televiziune'.

Cristina afirma ca, de cand a aparut in 'Libertatea', lumea o recunoaste pe strada, multi o opresc si ii cer autografe, iar altii vor pur si simplu sa vorbeasca cu ea.

De o saptamana, Cristina a renuntat la contractul pe care il avea la 'Surprize, surprize' pentru ca a incheiat un nou contract cu Acasa TV. De asemenea, Cristina a fost solicitata sa faca un pictorial si pentru revista Maxim, iar firma de lenjerie intima 'Passion du Brasil' a solicitat-o pentru a reprezenta imaginea firmei in sezonul urmator.

In viitorul apropiat, Cristina Cristescu si-a propus doar sa se relaxeze intr-o vacanta, in Egipt, pe care a castigat-o odata cu concursul din Libertatea.

Cristina Cristescu: 'Visul tatalui meu era sa joc intr-un serial'

Sursa: Libertatea

Inca o noua fata lansata de Libertatea, Cristina Cristescu are toate sansele sa ajunga in top, numai ca trebuie sa depaseasca obstacolele meseriei...Muuulti, Muulti pretendenti care mai de care mai interesati sa o faca pe Cristina vedeta.


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Un comentariu:

Anonim spunea...

E tare fata asta Cristina, da' Luciu e si mai tare, mai mir ca a reusit sa o faca

Alte articole