5.22.2007

Femeia ideala: 1.63 metri

Revista italiana 'Dimagrire' a pornit in cautarea femeii perfecte. Barbatii din toata lumea si-au dat cu parerea: femeia ideala are 29 de ani, 1,63 m inaltime si 50 kg. Ei au intocmit si un clasament al celor mai sexy parti ale corpului feminin.

Daca pana acum se credea ca femeia ideala trebuie sa aiba 1,75 m inaltime, talie subtire si sanii cat mai mari, mai nou, mitul fotomodelului a fost daramat. Barbatii vor femei minione, care nu se tem de 2-3 kg in plus.

Sunt preferate tinerele "coapte"

Ziaristii citati sustin ca astfel Kate Moss sau chiar Monica Bellucci au fost detronate. Barbatii din zilele noastre vor naturalete. Doar 29% din participanti au declarat ca prefera femeile subtiri; 85% din barbati vor femei mature, care se apropie de 30 de ani, preferabil de aceeasi varsta cu ei.

Specialistii spun ca cea mai apropiata de acest 'tablou' este Stacy Ferguson, de la trupa Black Eyed Peas.

Fundul e cea mai sexy parte a corpului feminin

Un alt rezultat surprinzator a aparut dintr-un sondaj la care barbatii erau invitati sa raspunda la intrebarea 'Care e cea mai sexy parte a corpului unei femei?': sanii se afla doar pe locul 4. Primul loc, cu un procent de 82%, il ocupa fundul, urmat, pe locul doi, de picioare (75%) si pe trei, oarecum neasteptat, de buric (69%). La finalul clasamentului se afla umerii (56%).(Libertatea)

Sunt total de acord.


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Niciun comentariu:

Alte articole