5.15.2007

A venit Basescu pe Realitatea

20:00 Incredibil cum Hurezeanu poate sa ii sufle-n c*r, ceva mai inflamat ca Traian Boc, il astept cu interes pe CTP...

Edit 1 (20:10): A inceput bine CTP, Basescu e ca de obicei, evita sa dea raspunsurile cerute, ofera raspunsurile pe care le considera potrivite.
A inceput sa se enerveze...

Edit 2 (20:15): E chiar amuzant, Basescu chiar se enerveaza...

Edit 3 (20:25): Am impresia ca Tr Basescu i-o cam reteaza lui Hurezeanu, cred ca nu vrea sa il vada "poporul" prea mult pupat in c*r...: "vot coplesitor, presedinte ales, vot puternic, planuri marete"

Edit 4: Sorin Ovidiu Vantu nu este oligarh - sustine sus si tare Traian Basescu (Si unde-i problema) ?!? Cum sa nu...

Edit 5: SOV se transforma din oligarh financiar in oligarh.
O intrebare tare (CTP): aveti dovezi ca Patriciu influenteaza azi politica?
Raspuns Traian Basescu: Eu stiu? (Asta este singura dovada?!?);

Edit 6: Hurezeanu nu e prea bagat in seama, iar Traian Basescu muta discutia pe CTP;

Edit 7: O afirmatie foarte grava pentru un presedinte al tuturor romanilor: "Eu nu am o majoritate parlamentara, PD nu are majoritate in parlament" ( Cum poate sa mai fie Traian Basescu presedintele tuturor romanilor cand afirma asa ceva?)

Edit 8: Hurezeanu isi revine un pic, dar ii ridica multe mingi la fileu pt ca Tr Basescu sa isi faca campanie.

Edit 9: Apare si vechea tema: votul uninominal si revizuirea Constitutiei...

Edit 10:"...lasam publicitate ca domnul Vantu are nevoie de bani"

Edit 11: Back again, putina reclama www.basescu.ro, discutie seaca despre prioritati,
Hurezeanu insista: Negocieri sau nu? Basescu o scalda, inca doua teme: condamnarea comunismului, eliberarea justitiei de sub influenta politica a altora, el a spijinit-o pe Monica Macovei, iar ea l-a sprijinit pe el (Cum adica l-a spijinit p e Traian Basescu?). Traian Basescu nu plateste in nici un fel pentru erorile facute (vezi cazul Pandrea), ajunge sa iti recunosti greseala si gata esti iertat.

Edit 12: Traian Basescu il jigneste pe CTP si afirma ca e jignit zilnic de acesta. Iar prioritati...vorbe, vorbe si iar vorbe. Dupa referendum se rezolva o mare problema: Daca romanii accepta un presedinte jucator sau nu... ceea ce cred ca e grav, asta o decide constitutia.
Hurezeanu mai ia putina atitudine si il contrazice pe Basescu un pic.

Edit 13: Din presedinte jucator, Traian Basescu devine presedinte moderator de emisiune. Apar in discutie cele 5 minute, aceeasi explicatie cu scenariul apocaliptic pentru motivarea incalcarii cuvantului...
Discutia se muta iar la CTP numit "cel mai mare ziarist in viata" ><
Atmosfera de spritz...

Edit 14: Traian Basescu a spus ca ii va trimite lui CTP la redactie o lista cu toate petitiile pe care si-a pus semnatura personal, dupa ce revine in functie, daca revine.
"Nu am facut greseli mari inainte de suspendare..."
Vine vorba de suspendarea lui Iliescu, iar Basescu minte si spune ca nu isi aduce aminte daca era in Parlament cand s-a votat suspendarea, desi exista acte oficiale ca a votat pentru suspendarea lui Iliescu... Adica era un miner parlamentar, asa cum a zis el de cei 322 de acuma.

Edit 15: Traian Basescu cheama la vot pe toti romanii. CTP: " ce veti face cu cei care voteaza impotriva dumneavoastra?"
Traian Basescu: "Voi fi presedintele tuturor romanilor, chiar si pentru Marko Belo"

Acum pe final, Hurezeanu il face pe Traian Basescu oligarh, la care Basescu raspunde ca nu exista magistrati care sa ii raspunda la comenzi,.
CTP-ul il intreaba pe Basescu de unde stie de dosarele grele care trebuie sa apara, iar Traian Basescu spune ca din presa, desi nu s-a scris nimic in presa de presupusele dosare...
Publicitate + inca 10 minute de la oligarhul Vantu...

Edit 16: Geoana se bate si in audiente cu Basescu, e la TVR chiar acum, dar e mai interesant demagogia bagata de Basescu. In treacat se aduce vorba de casa din Mihaileanu, de legea lustratiei, iarasi negocierea cu o majoritate politica (Probabil ca isi doreste ca PD-ul sa fiei cei cu care "negociaza"), educatie, sanatatea (achizitii de medicamente, da in Guvern), vorbe, vorbe si iar vorbe...
Apare si Rusia la interval...

Edit 17: se vorbeste de crizele energetice, petroliere, de gaze, dar oare de ce Basescu nu spune nimic de privatizarea Petrom (fosta companie de stat care are zacaminte de petrol, de gaze foarte importante)...
CTP: "Se poate spune ca ati inselat UE prin tainuirea biletelului lui Tariceanu:
Traian Basescu: "Da"
Sursa crizei este refuzul de a face anticipate in 2006.
Iarasi Rusia...

Edit 18: Emisiunea se incheie, nu a aparut nimic nou, Hurezeanu a mai crescut un pic in ochii mei, nu a fost chiar asa lingau pe cat ma asteptat, iar Traian Basescu a raspuns asa cum numai el stie ca sa iasa bine.
Acelasi CTp.


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Niciun comentariu:

Alte articole