5.28.2007

Topul vedetelor prezente in fantezii sexuale

Revista Glamour a realizat in urma unui sontaj, pe un esantion de 1200 de persoane de gen feminin, topul celebritatilor prezente in fanteziile sexuale, informeaza metro.co.uk. Majoritatea persoanelor intervievate au declarat ca si-au imaginat cum ar fi sa faca sex cu o celebritate.

Pe primul loc in preferintele cititoarelor s-a clasat actorul din “Ocean’s 13”, Brad Pitt. Acesta a fost urmat de actorul Johnny Depp, binecunoscut pentru rolul interpretat in “Piratii din Caraibe” si Daniel Craig, ultimul “James Bond”.

Cantaretul Justin Timberlake si actorul irlandez Collin Farrell au fost au fost votati ca fiind cele mai populare vedete.

Sondajul a cuprins si preferintele doamnelor privind vedetele sexului frumos! Pe primul loc s-a clasat actrita Angelina Jolie, fiind urmata de prezentatoarea britanica de televiziune Fearne Cotton si supermodelul Kate Moss.

De asemenea, in aceasta lista au fost mentionate si Christina Aguilera, Jessica Alba, Scarlett Johansson si actrita din “Desperate Housewives”, Marcia Cross.

Un purtator de cuvant al revistei Glamour a declarat: “Cu toate ca am pus intrebari tipice, am primit numeroase rapunsuri picante. Un numar mare de femei au avut fantezii sexuale cu celebritati de gen feminin. In ceea ce priveste fanteziile cu barbati, majoritatea sunt vedete renumite la Hollywood.”

Potrivit sondajului, 93 la suta dintre femei au avut fantezii sexuale, insa 57 la suta din acestea nu au avut curajul sa le dezvaluie partenerilor lor acest lucru. Una din cinci femei a avut fantezii sexuale cu o alta persoana de gen feminin, 17 la suta s-au gandit cum ar fi sa faca sex cu prietenele lor si 27 la suta si-au imaginat cum ar fi sa joace intr-un film porno.


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Niciun comentariu:

Alte articole