5.07.2007

Finala Champions League Milan-Liverpool

Finala Champions League Milan-Liverpool
23 mai 2007; ora 21:45; Atena, Stadionul OACA Spyro Louis


Dupa ce au invins pe Chelsea si pe Manchester, lasand pe Dinamo in afara grupelor, cele doua finaliste de anul acesta se vor infrunta intr-o reeditare a finalei din 2004.
Ramane de vazut daca Liverpool si Milan vor face specatacol sau se vor apara 90 de minute. Eu, ca telespectator sper ca finala se va juca deschis si se vor inscrie la fel de multe goluri ca in 2004 (6 la numar).
Pentru Milan aceasta finala are un caracter foarte special, deoarece trebuie sa isi ia revansa pentru finala Champions League din 2004 pierduta la penalty-uri, dupa ce a condus cu 3 - 0 la pauza.
Liverpool trebuie sa dovedeasca ca este o echipa constanta si ca ceea ce s-a intamplat in finala din 2004 nu a fost o intamplare.
Antrenorii celor doua echipe fac parte din elita mondiala si din pespectiva aceasta cred ca vom avea o finala spectaculoasa.
Mi-asi fi dorit ca in locul lui Liverpool sa fi fost Chelsea, pentru ca ar fi meritat sa joace finala, insa nu intotdeauna se intampla asa cum iti doresti. Oricum, cred ca Murinho sufera mai mult ca mine ... :)
Finala Champions League se difuzeaza pe Protv in direct pe 23 mai la ora 21:45, sper ca la aceasta finala sa avem parte de un comentariu profesionist, caci cateodata cei de la Protv o cam dau in bara.


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Niciun comentariu:

Alte articole