5.10.2007

Paris Hilton la puscarie

Paris Hilton la puscarie

Dupa ce a fost condamnata la ceva inchisoare, Paris Hilton isi roaga fanii sa o ajute prin semnarea online a unei petitii prin care se cere anularea pedepsei cu inchisoarea a artistei, informeaza femalefirst.co.uk.
(Paris Hilton a fost condamnata la 45 de zile de detentie saptamana trecuta pentru ca a condus fara a avea acest drept.)

Intr-un mesaj postat pe blogul sau de pe My Space, Hilton, care l-a rugat pe guvernatorul Californiei Arnold Schwarzenegger sa o ierte, scrie: “Prietenul meu Joshua s-a gandit sa faca aceasta petitie. Va rog sa ma ajutati si sa o semnati. Va iubesc pe toti!”.

Petitia, care ii este adresata lui Schwarzenegger, sustine ca “publicul american care o sprijina pe Paris este socat, dezamagit si ingrozit. Nu le vine sa creada ca Paris Hilton, persoana care a sustinut intotdeauna ca este total gresit sa conduci sub influenta bauturilor alcoolice, poate trece prin asa ceva.”

“Daca fostul presedinte Gerald Ford a putut sa il ierte pe Richard Nixon pentru greselile pe care le-a facut, atunci noi o vom sustine pe Paris Hilton si rugam ca aceasta sa fie iertata pentru greseala comisa.”


Daca cererea nu va fi acceptata de guvernator, Paris Hilton va intra in inchisoare pe data de 5 iunie, pentru 45 de zile.

Sursa: Hotnews

Nu cred ca Paris Hilton va avea succes cu petitia deoarece acolo e America, nu Romania; aici la noi nu s-ar fi ajuns in veci la asa ceva, deoarece ar fi fost trimisa acasa cu o simpla mustrare, si mai apoi si-ar fi primit permisul prin posta.

Alte posturi:
Poze cu Andreea Raicu
Bucharest Challenge 2007


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Niciun comentariu:

Alte articole