5.17.2007

Cateva Bancuri cu Gigi Becali

Gigi Becali intra intr-o discoteca. ...
Dansati??
La care Becali:
- Nu fa,asa merg io

Reportera Antena 1 : Domnule Gigi Becalli credeti ca steaua va avea un debut fabulos in cupa si ca veti castiga toate meciurile ?
Gigi Becali: Da doamna,vom castiga toate meciurile (bă dâng băng băng)
Reportera Antena 1 : Dar ce sunt cu zvonurile care umbla prin Romania ca veti vinde echipa ?
Gigi Becali: Taci fă, zdreantzo.

Cand merge cu Maybachu' , Gigi vede un card de oi pe camp....dintro miscare le numara pe toate . Stiti cum face ?
Le numara picioarele , le imparte la patru , il aduna pe Voiculescu si zdrentele de la antena 1 si inmulteste cu cifra profitului scos de pe urma Stelei si iese ....0

Ce spune Gigi Becali cand se descalta?
Pfff... a mai trecut un an.

Gigi Becali calca cu maybachu un fraier pe strada. Ca sa nu ciripeasca la mes'media ii da niste milioane si da sa plece.Il opreste fraieru si il intreaba :
Treceti des paici nea'jiji ?

Gigi Becali si Voiculescu mici la scoala. Gigi Becali sta in banca cu el...La o testare Voiculescu zgaltzana banca si lu gigi i se rupe creionu. Gigi se enerveaza si striga IMI BAG P**A IN DAN VOICULESCU....a doua zi la fel..a treia zi la fel...se enerveaza invatatoarea si ii spune ca vor avea inspectie in curand...si sa nu mai injure..Gigi intelege..baiet destept...Iaca vine si ziua inspectiei..toti copii imbracati frumos...dau testare..inspectorii in clasa ii privesc....la un momendat voiculescu (mancalar'draq) iar zgaltzane banca si i se rupe creionu lu Gigi. Asta se ridica in picioare si zice : Azi nu ...ca-i inspectie..da maine tot IMI BAG P**A IN DAN VOICULESCU!!! ...

Gigi Becalli intra intr-un magazin si intreaba "Bomboane este ?"Vanzatoarea ii raspunde "Bomboane sunt!" A doua zi, intreaba "Prajituri este ?" Vanzatoarea: "Prajituri sunt!" Intrigat Gigi se gandeste si isi spune "vanzatoarea asta vede ca nu spun corect si incearca sa ma corecteze", asa ca a treia zi, cand merge acolo, intreaba: "Rahat sunt ?" Iar vanzatoarea: "Da esti!

Altele in curand...


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Niciun comentariu:

Alte articole