4.28.2007

Adense Romania...Cum pui Adsense in Blogul tau.

Adsense for your profit.

Adense e disponibil si in Romania, dupa cum vedeti m-am incumetat sa il folosesc si eu pe blogul meu. Ramane de vazut ce rezultate o sa aiba.
Deoarece am avut ceva probleme cu implementare Adsense in blogul meu, mai ales in interiorul postului, va voi spune aici cum am reusit sa pun Adsense in interiorul postului si nu numai acolo.

Aceste modificari sunt pentru Blogger Beta si nu incalca TOS-ul Google Adsense Romania.

Pentru cei care inca mai folosesc Blogger-ul clasic, implementarea codului Adsense in interiorul postului este foarte facila. De fapt se poate pune codul Adsens oriunde in Blogger-ul clasic, tot ce ai de facut este sa editezi codul HTML din Templateul Blogger si gata Adsens este la indemana ta.

Cat despre incercarea de a pune cod Adsense in interiorul postului din Blogger Beta este una temerara, dar nu va speriati, aici gasiti solutia. Nu iti trebuie foarte multe cunostinte HTML, insa trebui sa ai putina rabdare ca sa umbli cu codul Adsense si sa nu modifici nimic care sa incalce TOS-ul Google Adsense Romania.

Iata ce am descoperit despre cum sa pui Google Adsense in Blogger Beta, in interiorul postului sau in afara lui:


  • cea mai simpla cale de a implementa Google Adsense in Blogger Beta este sa folositi functiunea (widget) Adsense din Blogul vostru; Implementarea este simpla si este foarte usor de indeplinit. Odata ce widgetul Adsense este creat, el poate fi mutat oriunde, insa Blogger Beta nu permite widgetului sa fie pus in interiorul posturilor. Locurile in care se poate pune widgetul Adsense, creat in acest mod sunt: pe sidebar, deasupra posturilor sau la sfarsitul acestora. Depinde de voi sa alegeti cel mai bun loc pentru a afisa Adsense.
    Activare widget Adsense: Faceti click pe Add A Page Element din template-ul Blogger Beta; va aparea o lista intreaga cu widgeturile care sunt suportate de Blogger Beta. Widgetul Adsense se regaseste printre ele, acesta poate folosi doar un numar limitat de formate Adsense, deoarece trebuie sa se potriveasca cu celelalte elemente ale tempalte-ului Blogger Beta.
    Dupa aceasta actiune, mutati widgetul Adsense acolo unde considerati ca va avea cel mai mare succes.


  • ce-a de-a doua situatie va permite sa afisati Adsense in interiorul postului la Blogger Beta. Inainte sa introduceti Adsens in codul Html al templateului, salvati templateul prin optiunea Download Template. Apoi atunci cand sunteti in template-ul Blogger Beta faceti click pe tabul Edit HTML si bifati optiunea Expand Widget Templates; cautati linia care contine

  • si adaugati urmatorul cod si codul Adsense pe care l-ati obtinut in contul Adsense intre tagurile [p] si [data:post.body/]

    inlocuiti


    cu


    ( inainte de lt pune & si inainte de gt pune & daca le pun eu imi arata altceva), din interiorul codului Adsense; aceste modificari nu incalca TOS-ul Google Adsense; Aceasta metoda nu altereaza codul Adsense ci doar decodeaza <> pentru templateul xml;

    Salvati modificarile facute si Blogger Beta va afisa Adsense in interiorul postului.

    Sper ca aceasta metoda va va fi de ajutor si veti reusi sa faceti profit cu Adsense.



    Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

    3 comentarii:

    Anonim spunea...

    Adsense nu prea aduce bani pentru romani, poate peste ceva timp sa scoti bani cu acest serviciu.
    Cei care scot cei mai frumosi bani cu Google Adsense sunt cei de la Softpedia, cateva zeci de mii s-ar zice.
    Cat despre Adsense in Bloguri mai ai de asteptat, mai ales daca ai continut in limba romana

    Anonim spunea...

    bro, am incercat 3 teme diferite si pe niciuna nu merge tutorialu de mai sus, ori sunt eu bleg si nu vad, dar de 2 zile ma tot chinui safac si nu iese, ma impotmolesc la inlocuiti: [!-- si //--] cu ... nu gasesc niciunde [!-- si //--] HELP ?!

    Anonim spunea...

    Salut, ma puteti ajuta si pem ine va rog frumos ? ma impotmolesc de la [!-- si //--] nu gasesc niciunde aceasta formula, dacavreti sa ma ajutati contactatiila pe messenger la idul "cococatfish"

    Alte articole