5.02.2007

Finala "Dansez pentru tine"

Showul "Dansez pentru tine" facut de Protv a strans in fata televizorului milioane de romani.
Finala "Dansez pentru tine" a fost castigata de Cosmin Stan şi Doina Ocu, un caz impresionant care chiar merita sa castige trofeul "Dansez pentru tine".
Cel de-al treilea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” s-a incheiat implinind visele tuturor finalistilor si obtinand audienţe uriaşe. Pro Tv a înregistrat cu emisiunea "Dansez pentru tine" pe intervalul orar 20.30-1.21, o medie de audienţă de 12,6 puncte de rating şi 39,1 cota de piaţă pe întreg publicul din mediul urban, faţă de Antena 1 care a avut de 4 ori mai puţin, mai precis, 3,5 puncte si 10,9 cota de piaţă.
Momentul de varf al emisiunii "Dansez pentru tine" a fost 23.11, ProTv-ul atingand 18,2 puncte de rating şi 51,8 cota de piata, adica in jur de 2 milioane de români au urmarit emisiunea "Dansez pentru tine".
“Dansez pentru tine” a fost un real succes si printre tineri, acestia urmarind cu interes atat finala cat si etapele de calificare. Recunosc ca si eu m-am uitat la ea...
Spre deosebire de Megastar, unde s-au dat un numar infim de sms-uri raportat la intreaga durata a spectacolului, numai finala "Dansez pentru tine" a avut aproape cat toate sms-urile de la Megastar. Oricum intre "Dansez pentru tine" si Megastar nu e loc de comparatie, prima emisiune fiind mult mai reusita si avand o audienta mult mai mare.
Castigatorii Doina Ocu şi Cosmin Stan au primit impreuna cu trofeul “Dansez pentru tine” şi premiul de 50 000 de euro prin care Iris, fetiţa Doinei, va avea o sansa sa duca o viata normala. Momentele emotionante, cele care fac sarea si piperul emisiunilor gen "Dansez pentru tine", au fost la tot pasul. E bine totusi ca audienta se face in scopuri nobile: ajutorarea celor nevoiasi.
Nu stiu daca a fost regizat sau nu, dar a fost foarte frumos din partea casitgatorilor finalei "Dansez pentru tine" faptul ca au “împărţit” trofeul cu celelalte două perechi cu care s-au duelat în paşi de dans în finala "Dansez pentru tine".
Laura Cosoi şi Bogdan Boantă, o pereche cu adevarat talentata, care adesea au primit note de zece au iesit pe locul doi, "la mustata" cum se zice fata de ocupantii locului intai. Cei doi au primit si 20.000 de euro, implinindu-se astfel visul pentru care s-au inscris la "Dansez pentru tine".
Momente gen Surprize, Surprize cu reintalniri si lacrimi au completat seara, sporind dramatismul emisiunii "Dansez pentru tine", facand din finala una din cele mai urmarite emisiuni din acest an .
Locul trei in finala a fost ocupat de Andreea Bălan şi Petrişor Ruge, si acestia au primit un premiu consistent (10.000 euro) din partea sponsorilor emisiunii "Dansez pentru tine".
Si o chestie destul de interesanta, Edi Stancu, coordonatorul baletului de la “Dansez pentru tine” i-a oferit lui Petrişor în direct, un contract prin care acesta a devenit membru al baletului emisiunii "Dansez pentru tine".
Una peste alta, "Dansez pentru tine" a fost o emisiune reusita care va mai avea parte de cateva editii, pana se plictiseste poporul...


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

6 comentarii:

Anonim spunea...

"Dansez pentru tine" chiar ajuta oamenii. Bravo lor!!!

Anonim spunea...

Finala Dansez pentru tine a fost cu adevarat frumoasa. A implinit visele concurentilor. Li s-a schimbat viata tuturor celor implicati in emisiunea Dansez pentru tine> Pt asta Protv merita numai laude.
Cat mai multe emisiuni Dansez pt tine

Anonim spunea...

Prea multe lacrimi la Dansez pentru tine, da' vad ca asta tzine pt romani

Anonim spunea...

Pentru romanii manelari e numai potrivit "Dansez pentru Tine"... pacat de Costi, merita sa prinda finala.
Iulia Vantur e super buna, a prezentat chiar misto la "Dansez pt tine"

Anonim spunea...

Bai BadManelex emisiunea asta a prins la multi, nu numai la manelari. Costi mai bine statea acasa si nu se facea de ras la Dansez pentru tine

Allin spunea...

Pe 4 mai a avut loc ultima editie din acest an la Dansez pentru tine. Aceasta editie a fost una speciala, am avut parte de o premiera: o nunta in direct. Dupa ce saptamana trecuta in finala Dansez pentru tine au fost alesi castigatorii, acum concurentii s-au luptat pentru niste cazuri cu adevarat impresionante, dar fara vreo legatura directa. Important este ca oamenii au putut fi ajutati sa-si implineasca visele.
Cu siguranta ca va fi un nou sezon Dansez pentru tine, cel de-al patrulea. Daca nu se plictiseste lumea, va fi noul Surprize, Surprize...

Alte articole