4.12.2007

Politica Astazi, inchisoarea de maine.

Politica din ziua de azi este un meci din care vor iesi prea putini invingatori, si aceia vor fi din cei care, din pacate, nu au nevoie de aceasta victorie sangeroasa. In rest toti ceilalti vor avea de suferit, de la politicieni onesti pana la ultimul taran din "fundul" tarii.

Sa ne plangem de mila caci daca nu ne vom rascula "azi" pierduti vom fi pentru totdeauna.

Noi, "Poporul", asa cum le place preacinstitilor politicieni romani sa ne numeasca, am savarsit cel mai mare pacat dintre toate: acela ca ne-am nascut pe aceste meleaguri.

Cei mai norocosi dintre noi sunt cei care au plecat si acum isi castiga existenta, de voie de nevoie, prin strainatate. Si totusi, chiar si ei sunt implicati in "jegul" nostru national, caci inca sunt ancorati in aceste pamanturi prin familile lor ramase in urma. Insa nu pentru mult timp, in curand Romania va fi o tara in care nu va mai locui nimeni, caci toti cei care vor ramane in urma vor ajunge nimeni.

Plecati fratilor, faceti-va un rost in lumea larga si mai apoi daca aveti "chemare" veniti inapoi sa faceti ordine in ograda din care a-ti rasarit.

Aruncatii pe politicieni la cosul de gunoi al istoriei si inlocuitii cu altii mai buni, mai nobili.

Tu, sef al neamului, credeam ca ai ceva in plus, insa nu m-am gandit niciodata ca ceea ce ai in plus ne va face atata rau. Pastreaza-te pentru tine si nu mai oropsi neamul nostru si asa batut de istorie.

Cu siguranta cand vei ajunge in celula de mult pregatita vei realiza ce inseamna puterea obtinuta in aste timpuri, NIMIC.


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Niciun comentariu:

Alte articole