4.16.2007

300 Spartani un film impresionant

Filmul 300 de spartani este un film de nota 300. L-am vazut de curand si am ramas impresionat de cei 300, nu din cauza istorie prezentat (caci intre noi fie vorba 300 nu prea respecta adevarul istoric, caci in lupta de la Termopile au fost mai mult de 300 de spartani), nu din cauza actorilor aproape necunoscuti pentru mine, ci din cauza scenelor memorabile, prezentate intr-un stil epopeic.

Imaginea filmului 300 Spartani este intr-adevar magnifica, regizorul a avut un simt deosebit de a imbina realitatea fizica cu cea virtuala, ele sunt extraordinar prezentate in lumina sangeroasa a luptelor. Acest film e mai bun decat Sin City, poate chiar mult mai bun , insa depinde de gusturi.

Va recomand cu caldura sa urmariti 300 de spartani la cinematograf sau acasa (ca mine) , desi prima varianta e mult mai indicata, iar daca nu sunteti convinsi sa urmariti 300, atunci urmariti trailer-ul, poate vi se va schimba parerea.


Trailer 300 de spartani


Alte Posturi: Fotografii cu fantome

Gigi Becali se trage din maimuta.

Bancuri cu Monica Columbeanu

Spiderman 3

Mr Bean's Holiday (Vacanta lui Mr Bean)


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

2 comentarii:

Anonim spunea...

Filmul asta 300 spartani nu e deloc impresionant, totul e facut pe calculator si e plin de politicalisme. De parca ar fi Americanii (cei 300 spartani) impotriva teroristilor condusi de Bin Laden (Xerses). Spartanii (a.k.a americanii) au cele mai frumoase calitati, cei mai puternici luptatori si cele mai frumoase femei, iar hoardele oponente sunt hidosi, rai si necrutatori. Hai sa fim seriosi, filmul asta 300 de spartani este propaganda pura, chiar nu vezi asta?

Anonim spunea...

Acum tot sa fim seriosi... dar chiar tot ce apare e ,,propaganda pura''???
Mie deja mi se pare obsesie sa vezi propaganda in fiecare lucru facut de americani.

Alte articole