4.23.2007

Basescu actor de telenovela

Basescu este actorul principal intr-o telenovela nationala. Telenovala asta isi schimba scenariul pe zi ce trece, mai bine spus odata la 5 minute (stiti voi...) Regizorul principal este grupul de interes din jurul Zeului Basescu. Ceilalti regizori (mai mitite...asa) sunt opozantii marelui invatat roman (a.k.a pe numele sau Basescu.)
De acesti oameni (pseudoregizori) depind toate lucrurile in tara asta, iar cand ajung sa se calce pe bataturi se intampla ca in ziua de azi. Un razboi total la scara nationala.
Asculta-ti la mine, asta va fi cea mai urmarita telenovela din istoria Romaniei moderne, difuzata la ore de maxima audienta. Toti romanii, care au cat de cat minte se vor polariza, isi vor radicaliza opiniile si vor vedea situatia numai in alb sau negru. Vor ajunge sa il iubeasca pe actorul principal si sa ii deteste pe opozantii acestuia ( personajul colectiv : Parlamentul cu cateva figuri proeminente: Geoana, Tariceanu, Vadim, Voiculescu, Crin Antonescu...), sau invers sa considere indreptatit atacul impotriva lui Basescu si sa se pozitioneze de partea Parlamentului.
Aceasta telenovela nu se va sfarsi prea repede, castigatorul este incert, insa cu siguranta exista un pierzator inca de pe acum: si acesta este poporul, adica noi, descultii care ii urmarim seara de seara la televizor. Vorba lui Mircea Badea ei se bat pe foarte multi si noi privim ca prostii.
A era sa uit, sper sa nu jignesc nici un cititor, in orice telenovela buna exista si varul mai prostovan, varul de la tara, sau fata urata care nu are succes in dragoste si e gata sa faca orice pentru un dram de iubire. Personajul acesta este jucat perfect de hoarda de Boci, laudatori de serviciu aflati in slujba zeului Basescu.

Daca va castiga Basescu din razboiul cu Geoana si compania, cu siguranta ca acesti laudatori isi vor primi partea...de autostrada...de energie...de semafoare...de borduri...de flota...DE TARA.

Vad ca a inceput deja campania si pe net. "Basescu cere sprijinul poporului" si poporul ii raspunde: "Basescu-le plimba ursu"

In aceeasi categorie: Basescu...asa l-a ajutat Dumnezeu


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Niciun comentariu:

Alte articole