3.27.2007

Stilul Kubric

Inca o seara argintie in politichie

Vad ca sunt nebuni care rosesc in frunte cu gandul la mere ale tari podoabe. Aud cum striga cainii la calorifer si latra politichienii, ma perd in lume ca vad normalul distins in anormal, va cred pe cuvant ca nu e rau sa fie bine cand tu vezi ca vad ca nu iei la curent mai mult decat iti arunca Alro de pe masa curentului scump de ieftin.

Presedintele bananier al barcii noastre inchise in inchizitorului rosu-negri l-au vazut prin termopan cum isi scuipa in degete si isi numara, renumara lovele ascunse cu grija in ciorapii proaspat spalati in Cornul cu Oua demne de numarat pe bucati.

Vezi tu ca taxele ne fac sa jinduim la bombonele cu taxa primordiala pentru jucariile motoare venite din magazinul european, insa l-am vazut pe papionat cum rade dupa gratii cand se gandeste ca jafurile sale noi, curate, scumpe adunate le fac cu ochiul romanilor producatori de capsuni in tari calde din locuri indepartate de satul cu caini din batatura proprie. Batranii care sunt mai tineri decat stramosii daci din lunga istorie a credintei in trecut ne bat pe spate cum ca noi le luam produsele rosii si facem bani ca sa nu traim in saracie in tara asta condusa bine de cei mai terminati politichieni dintre politichini in frunte cu nea Bascalescu.

Nu incercati sa vedeti rostul caci el este ascuns bine in sensurile natiei pline de haiduci manati de dorinta de a face bani prin crapatura din gard. intind mana linistiti si sunt sigur ca nu vor pati nimic caci cei care tipa le sunt tovarasi in noptile lungi de betii aromate...si se inteleg pe bani.

Gasit undeva in strafundurile lumi...

Ce parere aveti de acest stil ?


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Niciun comentariu:

Alte articole