4.16.2007

Cum se cuceresc femeile?

Cum se cuceresc femeile? este o intrebare ce apare pe buzele multor barbati, insa numai o parte avizata stie adevaratul secret despre cum se cuceresc femeile.

Unii ar putea spune ca bani sunt potriviti pentru a cucerii femeile (si in mod sigur foarte multe femei se lasa cucerite pentru bani)

Altii ar spune ca sinceritate, dar cateodata prea multa sinceritate strica.

Altii ar spune un trup atragator va atrage cu siguranta multe femei si le va ingenunchia la picioarele barbatului...

Multe variante de raspuns pot aparea, insa nu prea multe dau rezultate.
Cu siguranta fiecare are ceva special, acel ceva cu care ar putea cuceri pe oricine, insa nu toti stiu cum sa isi scoata in evidenta acel ceva.

De aceea multi sufera si cauta tot felul de formule miraculoase in care sa descopere secretul prin care sa cucereasca cat mai multe femei, insa aceasta formula nu exista si depinde de la om la om cum se descurca atunci cand se iveste o ocazie.

Pentru toti cei care se intreaba cum se cuceresc femeile?, exista un singur raspuns: Incearca orice si vei gasi ce merge la tine;
Incearca si nu renunta niciodata.


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Un comentariu:

Anonim spunea...

Cum se cuceresc femeile? Yo stiu: material la greu in buzunar, o masina bengoasa si femeia e a ta, te duci o intrebi, io pui si treci la urmatoarea, cam asa se cuceresc femeile si cam asa se face cu ele. Daca nu ai lovele...ehh...aia e... privesti la femeile altora si te multumeshti cu ce prinzi.

Alte articole