12.10.2006

Primele randuri...

De mult ma bate gandul sa scriu intr-un blog, am tot auzit in stanga si in dreapta cum ca blogul ar fi la moda, atat pentru persoane necunoscute, cat si pentru ditamai companiile (cica pentru o promovare mai buna).
Uite ca am inceput sa fac si lucrul acesta. Ar trebui acum sa ma hotaresc pentru cine scriu: pentru mine, cel de peste cativa ani, cand voi reveni asupra acestor randuri ca sa-mi aduc aminte cum eram in "tinerete"; sau pentru o gasca intreaga de potentiali cititori care se presupune ca ar fi interesati de ceea ce scriu eu aici, acesti internet-readeri se presupune ca citesc in mod constant ceea ce se afirma prin aceste bloguri.
Daca stau bine si ma gandesc, cred ca voi scrie din ambele motive, nu de altceva, dar o limitare ar lua in deradere capacitatea extraordinara pe care o ofera internetul de a face cunoscuti o intreaga colectie de oameni, din cele mai diverse categorii.
Cred ca te intereseaza acum sa afli despre ce voi scrie in acest blog...Ei bine in principiu despre multe lucruri de interes pentru mine, cat si pentru tine. Nu in ultimul rand voi scutura un pic tastatura si voi scrie despre ceea ce cred eu ca se cheama Hotia Romaneasca, caci asta ne afecteaza pe toti...
Dintre lucrurile care ma intereseaza pe mine ar cam fi (ordinea este aleatoare):
  • cate ceva despre marketing (in special marketing online);
  • ceva referiri despre bursa romaneasca (BVB pentru cunoscatori);
  • sportul romanesc si international, sunt mare microbist (fan Steaua, Chelsea, Barcelona);
  • cochetam demult cu pariurile sportive, as aduce in discutie din cand in cand si acest subiect;
  • ultimile aparitii cinematografice, imi place la nebunie sa ma uit la filme, in special comedii;
  • poitica romaneasca trecuta prin filtrul societatii, apropo politicienii nostri sunt toti o apa si un pamant, o bataie de joc, interesul lor este sa adune cat mai mult cascaval in perioada de "stat" putere. Nu degeaba am spus stat...
  • cam orice alte lucruri de interes (mai sunt multe, dar cele mentionate sunt mai importante).

Acum ca ai aflat despre ce vei intalni printre aceste randuri, iti multumesc pentru faptul ca ai ajuns pana aici si te invit sa ma urmaresti in continuare.


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Niciun comentariu:

Alte articole