12.18.2006

Condamnarea comunismului.

Sunt capitalist profund si iubesc aceasta "meserie" desi cred ca ar putea fi imbunatatita pe ici pe colo, dar de la a fi capitalist si pana la a condamna comunismul e cale lunga. Mi se pare o mare prostie ceea ce se intampla in aceste zile, razboiul din balcoanele Parlamentului. Motivul este stupid, condamnarea comunismului. Cum poti condamna o forma statala cu legile sale si cu legiuitorii sai? Condamna-i dom'ne pe cei care au incalcat legile in acea perioada, dar lasa statul in pace. Scandalos, Romania condamna Romania, poate ar trebui condamnate performantele Nadiei, caci s-au produs intr-un regim "criminal si imoral", sau sa i se ia Stelei Cupa Campionilor, si sa nu va opriti aici, mai sunt multe lucruri "grandioase" de condamnat.
Aruncati la gunoi istora tarii, gratis, daca gasiti undeva mai ieftin spuneti-o lui Mutu ca pe noi nu ne intereseaza. Semnat: Nea Bas'e&GasKaMea.
Cum se poate condamna istoria Romaniei fara nici un regret, asta este prea de tot si in mod cert o mare parte din populatie este de acord cu mine. Daca s-ar propune un referend, sunt aproape sigur peste 50% din votanti ar condamna condamnarea comunismului.
Nu stiu cat de bine se traieste acum in comparatie cu perioada comunista, dar multi dintre cei care au trait in comunism incep din ce in ce mai mult sa afirme si sa constientizeze ca era mai bine atunci, erau mai lipsiti de stres, iar viata era mai frumoasa, familia avea o importanta mai mare pentru fiecare individ in parte...
Cred ca ma repet dar situatia creata este stupida, iar maimutarelile romanesti sunt specifice poporului nostru, si nu cred ca vom scapa prea curand de ele.
Sincer imi pare rau. Tot circul asta ne face de ras, ca popor si ca indivizi.


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Niciun comentariu:

Alte articole