12.19.2006

Beckham ia 150 milioane de euro

In caz ca se accidenteaza grav, englezul David Beckham ia 150 milioane de euro, deoarece şi-a asigurat corpul pentru cea mai mare sumă din istoria sportului. Beckham avea deja corpul asigurat pentru 75 de milioane de euro. Era prea puţin. Englezul, 31 de ani, a încheiat un nou contract, de 150 de milioane! Dublu! "Suma este atît de mare încît costurile au fost împărţite mai multor firme", a scris "The Sun". Sfătuit de compania de consultanţă financiară Deloitte & Touche şi de firma de avocaţi Lee & Thompson, jucătorul insular este acum asigurat nu doar pentru o accidentare care i-ar pune capăt carierei.

Dacă va suferi de o maladie gravă, va primi banii. La fel, în cazul în care va fi desfigurat. Pentru Beckham, această clauză este foarte importantă, ţinînd cont de acordurile sale publicitare.
Potrivit "The Times", nu se ştie cu certitudine dacă poliţa acoperă şi o eventuală răpire sau o cerere de răscumpărare.Însă, e sigur că Beckham nu va fi despăgubit pentru sporturi extreme. Dacă într-o zi va dori să facă surfing sau alpinism şi se va răni, adio asigurare!

130 de milioane de euro este averea lui David Beckham, cea mai mare a unui jucător din Marea Britanie (sursa: Gazeta Sporturilor)


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Niciun comentariu:

Alte articole