6.06.2007

Need For Speed Pro Street Preview

In noiembrie 2007 va aparea Need For Speed Pro Stret, anuntandu-se o revolutie in domeniu. Fanii asteapta cu sufletul la gura aceasta aparitie si deja fac "liste de asteptare".
Cred ca Need for Speed Pro Stret isi va atinge potentialul maxim doar daca in aceeasi perioada va aparea si un film la cinema care sa aiba aceeasi tematica, asa cum s-a intamplat si cu celelalte editii.

Need For Speed Pro Stret Trailer Previews:






From: Marius


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

8 comentarii:

Berni spunea...

Pro Street cu 2 de e, adica Pro Street, ce nu stii engleza, sau nu stii sa scrii?

Allin spunea...

Asa este, Street in loc de Stret, dar m-am gandit ca vor fi cativa care vor scrie gresit vand vor cauta, si de ce sa nu ajunga la mine... Hai ca modific titlul ca sa fie scris corect akolo...

edy spunea...

bai fratilor cu cei mai nou asta decad celalalte !???? eo zic cai aproximativ la fel !!! ;)dar il vreau !!!!am deja poze cu masinile~~~~~~~!!!!!!! nu stiti cand apare jocul sal eau mai repede cu o luna [-o< !!!!!sper cai mai mare decad carbonu sau MW (ma refer la gb )??dea bea ast sal joc in disperare ca pe toate leam terminat decand a aparut nfs-uurile !!leam jucat o singura data pe fiecare !!! leam terminat misto!!! miau placut!!

Anonim spunea...

sa inteleg k in Pro Street se busesc masinile, k in Flat-out? poi e mai marpha asa :D abia astept sal iau ;)

Anonim spunea...

Ba din cate stiu eu... Pro Street Are o grafica nemai pomenita nu este asa? e.deci pt a avea acest Need For Speed Va trebui sa va puneti pe cumparat calcuratoare.Ce var place sa va mearga sacadat?mie nu!De abea astept sa il am!!!!!!:)

Anonim spunea...

ce plca video trebe la jocul asta una de 254 merge sau trebe una de 512?
?

Allin spunea...

Cred ca vreo 512 ar trebui

Anonim spunea...

super joc dar am ajuns undeva unde nu mai pot inainta mai exac la cursele unde tre sa ridic masina pe 2 roti si nu-mi iese pls help me andu60 id meu va astept

Alte articole