6.06.2007

Bookfest 2007

Bookfest 2007 6 - 10 iunie
Astazi a inceput Bookfest 2007 si, timp de 5 zile, toti iubitorii de carte vor avea posibilitatea sa vada ultimile aparitii si sa cumpere cu reduceri importante titlurile favorite.

Sper sa ajung si eu la Bookfest sa vad cu ce carti se mai lauda editurile romanesti.

Prezentare Bookfest 2007

Iubitorii de carte şi lectură îşi vor începe în acest an vara cu o sărbătoare, Bookfest 2007, care le va oferi şansa de a trăi bucuria unei călătorii reale în universul literaturii şi al informaţiei.

Bookfest 2007 este festivalul cărţii la care merită să participi. Părinţi, copii şi bunici, oameni de cultură şi jurnalişti, oameni de televiziune şi personalităţi din diverse medii li se vor alătura producătorilor şi distribuitorilor de carte la Bookfest 2007 pentru a participa la celebrarea celui mai fidel şi mai drag prieten al omului, cartea.
Organizatorul Bookfest 2007, Asociaţia Editorilor din România, împreună cu celelalte asociaţii de editori şi cu sprijinul Ministerului Culturii şi Cultelor, va crea în interiorul Pavilionului 1 al Complexului Expoziţional Romexpo un cadru în care vizitatorii vor putea alege cum sa-şi petreacă timpul printre cărţi.

Cei interesaţi de dezbateri culturale, literare şi sociale vor putea să viziteze spaţiul Agora în care vor asculta păreri diverse din partea scriitorilor, a publiciştilor şi jurnaliştilor, precum şi ale altor oameni implicaţi în activităţi culturale sau vor putea fi de faţă la diverse evenimente ale cărţii. Dezbateri similare vor putea fi urmărite şi pe platoul de filmare al postului de televiziune Realitatea TV unde cartea va fi promovată prin intermediul celor care o cunosc îndeaproape şi sunt îndreptăţiţi să vorbească despre ea.

Pentru aceia dintre vizitatorii Bookfest 2007 care clasează dezbaterile de acest tip drept plicticoase şi lipsite de sens sau care, din diverse motive, şi-au pierdut antrenamentul pentru lectură sau care sunt prea aproape de lumea virtuală ca să mai poată gusta evenimente de tip clasic, organizatorii Bookfest 2007 vor amenaja spaţii în care vor putea asculta cărţile sau în care vor accesa cărţile preferate printr-un simplu click.

Părinţii vor putea veni la Bookfest însoţiţi de copii, deoarece copiilor li s-a pregătit un spaţiu numai pentru ei, în care se vor juca în voie şi se vor întâlni cu personaje din lumea poveştilor prin intermediul unor actori talentaţi care vor citi pentru ei.
Cei atraşi de arta culinară vor putea veni într-un spaţiu special amenajat în care vor pregăti mâncăruri alături de vedete sau vor participa la concursuri pentru cea mai reuşită mâncare după o reţetă din carte.

Organizatorii Bookfest vor pregăti multe surprize cu care îi vor delecta pe toţi vizitatorii Bookfest.

Bokfest 2007 in cifre:
250 de expozanti;
10.000 de titluri;
190 de evenimente.


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Niciun comentariu:

Alte articole