6.22.2007

Aseu II

In sfarsit am aflat si nota cu pricina: e un 5 foarte studentesc...am descoperit totusi si o secretara mai de treaba la Fabbv pentru cei din anul doi, e bine de stiut.

Voi face o pauza pe blog de vreo doua saptamani deoarece am de rezolvat niste restante si dupa aia sunt numai al vostru :)...

Aveti grija de voi si sa auzim numai de bine. Bafta tutror celor care incep sesiunea de acum inainte si nu in ultimul rand bafta restantierilor.


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

6.20.2007

Dobitoacele de la Aseu

Astia de la Aseu sunt chiar dobitoci, astept de aproape doua saptamani sa imi afiseze nota la un examen pe pagina personala si parca toti au intrat in concediu. Am mers la dobitoacele alea de secretare de la FABBV si le-am cerut nota, dar surpriza mi-au spus ca s-a afisat pe pagina personala...cand le spun ca nu e, se mira consternate (sa le ia dracu) si imi spun ca se afiseaza pana seara, insa seara, surpriza nu apare nimic. Nu vreau sa le jignesc prea mult, dar am observat in decursul timpului (vreo doi ani)ca sunt niste scarbe da femei si ne chinuie pe prea multi cu aerele lor de mari doamne jegoase. Pana si colegele lor, secretare de la alte facultati din Aseu, stiu cat sunt de imputite si se feresc sa colaboreze cu ele. Ar trebui sa mai ia niste mu*e de la gagicii lor mai tinerei si nu numai de la ei, ca sa vina mai "linistite" la serviciu.
Dupa ce ca Aseu face atatia bani din taxe, restante, inscrieri si alte alea, se caca pe ei atata de parca noi studentii am fi sclavii lor...

Secretare comuniste, imbecile si cretine faceti-va slujba si mai lasati naibi cafelele alea slinoase si tigarile subtiri fara filtru de marca originala Carpati...si mai prestati si voi ceva

Problema mea nu e daca am luat 9 sau 10 ci daca am luat sau nu examenul ca sa stiu daca trebuie sa platesc si restanta asta sau nu...ca de, asa-i viata de student model...ca daca nu o platesc, odata cu celelalte, apare o problema.
Pe zi ce trece si cu fiecare an secretariatul FABBV isi umple frigiderele din depozite cu carne...multa carne...Secretare ordinare


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

6.19.2007

Paul Potts a invins

Dupa ce a impresionat de-a lungul competititie, Paul Potts castiga finala Britain's Got Talent cu o evolutie de exceptie. Omul este absolut senzational, si cred ca va avea o cariera minunata. Merita cu desavarsire sa cante in fata Reginei Angliei si nu numai.
Bucurati-va de prestatia sa in finala:


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

6.18.2007

Un tutorial pentru bloggerii incepatori

Un tutorial foarte bun pentru cei care vor sa isi puna pe picioare un blog s-au vor sa optimizeze unul deja existent. Sunt foarte benefice pentru orice inceput de drum...


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

6.15.2007

Britain's Got Talent II

Conny este o fetita de sase ani care are o voce fantastica.



Si un alt copil minune:



Babutza rapper ne impresioneaza cu miscarile ei:


Si un pic de break dance a la Scott:


Tony Laf -- Simplu -- I'm Good si o poveste emotionanata:


Fatza adevarata a lui Michael Jackson:


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

6.14.2007

Absolut senzational

Un tip cant absolut senzational la Britain’s Got Talent (Megastarul englezesc). Reactia publicului si a juriului este exploziva. Eu unul am ramas cu gura cascata...
Cel care canta se numeste: Paul Potts, iar melodia este un fragment de opera Nessun Dorma.


Felicitari Fulgerica pentru recomandare.


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

6.13.2007

Un viraj butucanos



Oare toti soferii erau femei ?!?


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

In cautarea liderului politic

Se spune ca, in marinimia sa, Dumnezeu a hotarat sa-si modeleze creatia in functie de fiecare popor. Britanicilor le-a dezvaluit stiinta de a domina, germanilor le-a insuflat rigurozitate, francezilor le-a repartizat arta gastronomica, italienii au fost inzestrati cu „stiinta“ iubirii, scandinavii au primit secretele navigatiei si asa mai departe.

Cand a venit randul romanilor, Dumnezeu epuizase mai toate atributele speciale. In compensatie, Atotputernicul a modelat teritoriul. A creat munti armoniosi, nici prea abrupti, nici prea lini, a creat o mare linistita si calda, a creat campii roditoare, a impadurit cea mai mare parte a teritoriului si le-a spus animalelor sa creasca si sa se inmulteasca in acest habitat splendid. Vazand darnicia Atotputernicului, Sf. Petru ar fi intrebat daca nu cumva exagereaza cu generozitatea Sa, iar Dumnezeu ar fi replicat: „Lasa, ai sa vezi ce conducatori le voi da“.

Evident, bancul porneste de la o serie de stereotipuri, dar dincolo de ironia pe care o contine, poate fi sustras din interpretarile superficiale. Nu cred in teoriile fataliste si deterministe, cum nu cred in nicio alta abordare care ingradeste identificarea unor explicatii rationale si plauzibile in cunoastere. Prin urmare, nici in teoria creationista nu cred. Totusi, imi impun un exercitiu de imaginatie plecand de la mingea la fileu pe care mi-a ridicat-o Atotputernicul. Cert e ca are dreptate.

Trecand rapid prin pleiada de conducatori de care am avut parte, remarcam putine figuri marcante. Conducatori care sunt acreditati ca personalitati dominante ale istoriei noastre sunt, in mare parte, rezultatul mitizarii, coroborata nefericit cu o istoriografie destul de precara. Marile exemple de lideri adevarati pot fi rezumate in cateva randuri. Il avem pe Stefan cel Mare, devenit intre timp si sfant, probabil in semn de recunostinta pentru sutele de mostenitori pe care i-a lasat Moldovei. Ne mai laudam si cu marele Constantin Brancoveanu, cel care a preferat sa-i fie sacrificati cei 4 fii decat sa accepte supunerea in fata Portii. Oare cum te poti numi conducator cand intre supunerea religioasa a propriei familii si moarte alegi cea de-a doua varianta? In treacat fie spus, sfarsitul tragic al Brancovenilor, astazi considerat un adevarat erou, a fost rezultatul politicii externe duplicitare. Exemple sunt nenumarate, dar nu vreau sa dezvolt subiectul intr-un editorial.

Am auzit frecvent, in diferite medii si chiar prin cele apropiate mie, o interpretare abuziva a temei leadership-ului, conform careia un popor (in speta al nostru) nu ar avea nevoie de un lider exceptional, politician virtuos si inzestrat cu arta de a conduce. Motivul ar fi acela ca o singura persoana nu ar putea fi determinanta in evolutia unei societati. Conform aceluiasi rationament, un astfel de lider nu numai ca nu ar fi oportun, ci ar fi chiar periculos, pentru ca ar risca sa monopolizeze puterea, prin apelul la mijloace politice discutabile, iar de aici pana la dictatura nu ar mai fi decat un singur pas.

Ca o paranteza, nu va grabiti sa trageti concluzii, fiindca orice asemanare cu personaje reale e pur intamplatoare. Revenind, conceptul de lider a fost demonetizat, probabil prin prisma raportarilor comode la cazurile extreme ale istoriei recente - regimurile dictatoriale propuse in diferite forme de Hitler, Stalin, Ceausescu. De cele mai multe ori, cand intr-o dezbatere este abordata tematica liderilor politici, ne sunt servite nume precum cele enumerate mai sus, iar discutia degenereaza intr-o deplangere a efectelor devastatoare pe care le-a avut influenta unor conducatori dictatoriali.

In schimb, liderii politici de exceptie, care si-au pus decisiv amprenta asupra istoriei, sunt amintiti discret. Spre exemplu, unde ar fi fost SUA fara lideri providentiali precum George Washington sau Abraham Lincoln? Unde ar fi fost Anglia fara Oliver Cromwell sau Winston Churchill? Unde ar fi fost Franta fara Napoleon sau Charles de Gaulle? Iar exemplele pot continua. Cred ca fiecare popor are nevoie, macar din cand in cand, de conducatori marcanti. Un lider puternic devine automat o tinta, un lider puternic pleaca la drum cu un cerc de apropiati pentru ca mai tarziu sa ramana singur, intr-o forma de alienare de multe ori inconstienta. Poate ca Romania nu are parte de liderii politici pe care si i-ar dori. Nu stiu daca s-a incheiat un ciclu, nu vreau sa ma pronunt definitiv asupra liderilor politici pe care ii urmarim zi de zi. Senzatia mea este aceea ca Dumnezeu s-a jucat putin - liderul exceptional exista, doar ca trebuie compus din puzzle-ul generat de Turnul Babel. Cred ca liderul politic pe care il cautam are curajul lui Traian Basescu, ambitia lui Calin Popescu-Tariceanu, insistenta lui Mircea Geoana, flexibilitatea lui Marko Bela, volubilitatea lui Emil Boc, incisivitatea lui Crin Antonescu, rigurozitatea lui Vasile Blaga, decenta lui Cristian Diaconescu, carisma lui Petre Roman, ironia lui Adrian Nastase, eleganta lui Adriean Videanu, avantul lui Bogdan Olteanu. Dar neaparat, nimic din Ion Iliescu.

Sursa Business Magazin


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Despre noile norme de creditare

Trei banci au primit deja aprobarea bancii centrale pentru a permite clientilor sa se indatoreze pana la 65-70% din veniturile lunare nete, iar altele asteapta inca la rand. Vestile nu sunt insa la fel de bune pentru toti cei ce vor sa ia un imprumut.

Cine le-a spus relaxate nu prea le-a spus bine“, zice Sergiu Oprescu, presedintele Alpha Bank Romania, referindu-se la creditele pe care trei banci deocamdata si probabil altele cat de curand le vor putea da pe baza normelor proprii. Ca principiu general, normele le permit clientilor cu venituri peste medie sa se indatoreze mai mult decat ii lasau conditiile impuse anterior de banca centrala, potrivit carora rata lunara nu putea sa depaseasca 40% din venitul lunar net. Acum insa, in noile oferte, gradul de indatorare poate urca (cel putin teoretic) pana la 65-70%. Avansul de 25% pentru creditele destinate achizitiei de locuinte scade in piata la 15%, existand posibilitatea ca acesta sa fie redus chiar si pana la zero.

Doar Alpha Bank, BRD-Société Générale si Volksbank primisera aprobarea BNR pentru noile norme, pana la ora inchiderii editiei, insa lista bancilor ce asteapta la rand este mult mai lunga. Alpha Bank (prima care a primit aprobarea) si BRD au anuntat deja ca vand produse in conditiile noi, in timp ce reprezentantii Volksbank anticipeaza ca startul se va da undeva la inceputul lui iulie. Chiar si asa, in pofida faptului ca a trecut prea putin timp pentru a avea statistici clare despre impactul acestor noi conditii de creditare, dupa cum spune Oprescu, „cateva tendinte sunt clare“. Tendinte care, pe masura ce tot mai multe banci vor primi aprobarea BNR pentru norme similare, definesc de fapt conditiile in care romanii vor putea (sau nu) sa se imprumute de la banca. Ce se vede, asadar, la orizont sub toate campaniile de marketing starnite de bancheri?

O prima tendinta, anticipata de multa vreme si confirmata deja in sucursalele celor ce vand produse „relaxate“, este ca ele nu sunt la fel de permisive pentru toata lumea. Noile norme, anticipa la momentul prezentarii lor presedintele Volksbank Romania, Gerald Schreiner, vor fi avantajoase pentru familiile compuse din doi membri care au un venit cumulat de peste 600 de euro. In opinia lui, peste 90% din clienti vor putea contracta totusi credite in conditii mai bune decat pana acum. In noile conditii, Volksbank va folosi trei grade de indatorare in cazul creditelor imobiliare si al celor de nevoi personale cu ipoteca, in functie de venitul net eligibil. Mai precis, pentru clientii (sau familiile) cu venituri eligibile sub 350 de euro, indatorarea permisa va fi de maxim 45%, pentru cei cu venituri intre 350 si 1.249 de euro va fi de 55%, iar peste 1.250 de euro gradul de indatorare urca la 65%. Cuvantul-cheie este insa „eligibil“, pentru ca bancile nu iau in calcul veniturile totale ale solicitantilor de credite, ci unul din care se scad cheltuielile familiei, asa-numitul „cos de cheltuieli de subzistenta“. Nivelul pentru acest cos minim (fara de care, spun bancherii, BNR nu le aproba normele) se situeaza, la Alpha Bank si BRD, la 735 de lei (circa 83 de euro) pentru o familie cu trei persoane. Proportional, pentru o persoana el este stabilit la 245 de lei. Volksbank a adoptat insa un alt model de calcul, in care cheltuielile lunare pentru o persoana sunt estimate la 100 de euro (326 de lei) si inca 75 de euro in plus pentru fiecare din ceilalti membri de familie.

In categoria clientilor cu venituri peste medie „se simte deja ca a crescut volumul de credite acordat“, spune Sergiu Oprescu de la Alpha Bank. In opinia sa, bazata pe observatiile culese din cele 79 de sucursale si agentii in care se vand deja noile produse, „clientii cu peste 700 de euro pe familie incep sa simta ca se pot imprumuta mai mult“. Ca principiu, in aceasta categorie se incadreaza orice familie cu doi membri in care fiecare castiga peste salariul mediu pe economie - in conditiile in care acesta se situa in aprilie la 1.027 lei (308 euro), potrivit Institutului National de Statistica.

La Alpha Bank gradul de indatorare este de 55% pentru venituri pana la 1.500 de euro si poate urca pana la 65% pentru venituri mai mari de atat. In aceste conditii, un client care are un venit net de 3.264,6 lei (echivalentul a 1.000 de euro) se poate indatora lunar cu maxim 55% din venitul sau eligibil (dupa scaderea celor 245 de lei), respectiv cu 1.660 de lei (circa 508 euro). Prin comparatie, in conditiile impuse de BNR pana de curand, cu plafonarea la 40% din venitul net al solicitantului de credit, rata maxima lunara ar fi fost de maxim 1.305 lei (400 de euro). Intr-un alt calcul, furnizat de oficialii Alpha Bank, un client care doreste sa ia un credit de nevoi personale, la un venit net pe familie de 5.250 lei (1.600 de euro) se va putea indatora lunar cu suma de 2.935 lei (aproape 900 de euro) - aproape dublu in comparatie cu rata lunara maxima de 1.575 lei (480 de euro) acceptata pana de curand.

Cel mai mare grad de indatorare il accepta, potrivit normelor proprii de creditare, BRD-Société Générale, care a inceput sa-si promoveze noile conditii in prima zi a lunii iunie. Potrivit lor, gradul de indatorare este de 70% si se aplica tuturor clientilor, indiferent de nivelul veniturilor. Alte modificari pe care le aduce noua directiva de creditare, explica Sorin Popa, director general adjunct al bancii, se refera la modul de stabilire a veniturilor eligibile (prin diminuarea cu cheltuielile de subzistenta), dar si la renuntarea la avansul obligatoriu pentru creditele imobiliare/ipotecare si la gradul de acoperire cu garantii pentru aceste credite. Reversul medaliei la eliminarea sau diminuarea avansului este ca aceste imprumuturi „vor intra sub incidenta unei politici de comisioane si dobanzi mai restrictive, in functie de valoarea avansului“. Altfel spus, costul poate creste in functie de profilul de risc al clientului si de aportul sau la creditul respectiv.

Diminuarea avansului pentru creditele destinate achizitiei sau constructiei unei locuinte este, de fapt, a doua tendinta importanta ce se prefigureaza. Deocamdata, alaturi de BRD, si Alpha Bank si Volksbank au anuntat schimbari si este destul de probabil sa urmeze si altii. La Volksbank, spre exemplu, pentru clientii cu venituri eligibile sub 350 de euro, avansul va fi intre 15-25%, iar cei ce au venituri peste 2.250 de euro se pot incadra si la un imprumut fara avans. La Alpha Bank, noile norme prevad un avans standard de 15%, care poate scadea in functie de valoarea tranzactiei si a garantiilor imobiliare. „Pana acum nu am dat nici un credit cu avans zero“, declara Sergiu Oprescu pentru BUSINESS Magazin, explicand ca o astfel de situatie ar fi posibila in cazul in care ar fi aduse ca garantii mai multe imobile, de exemplu.



Deloc de neglijat nu este insa nici o a treia consecinta ce se prefigureaza deja din spusele bancherilor: pentru creditele „relaxate“ costul va fi mai mare, pentru ca si riscul este mai mare, dupa cum puncta Gerald Schreiner. Cu titlu de exemplu, la banca pe care o conduce, dobanda anuala efectiva (DAE) pentru un credit imobiliar in euro pentru care banca asigura 100% din finantare va fi de 9,5% pe an, in timp ce la 85% din finantare DAE va fi de 8,7%, iar la 75% va cobori la 7,8% pe an.



Nu in ultimul rand, exista o categorie deloc nesemnificativa de clienti ce vor fi „penalizati“ de noile norme de creditare - cei cu venituri mici si foarte mici. „Clientii care in conformitate cu vechile norme se calificau pentru un credit si care acum nu mai sunt eligibili“, explica Sergiu Oprescu, adaugand ca motivul
tine de diminuarea veniturilor luate in calcul cu cheltuielile de subzistenta. Spre exemplu, la un venit lunar net de circa 326 de lei (100 de euro), venitul eligibil (dupa ce se scad cheltuielile de 245 de lei) este de 81 de lei (sub 25 de euro). Un client cu venituri la acest nivel din start nu mai intra in atentia nici unei banci, dar ar fi facut-o inainte, cu veniturile nediminuate. Chiar si la venituri ceva mai mari, la care si un grad de indatorare de 35-40% ar fi oferit acces la un imprumut (mic, dar indestulator pentru anumite nevoi), o indatorare mai mare nu compenseaza faptul ca de la bun inceput banca scade cheltuielile de subzistenta.

Admitand ca acesti clienti sunt exclusi din start, bancherii care si-au modificat conditiile de creditare sau vor sa o faca spun totusi ca exista si un aspect pozitiv: „E si normal sa aplici un nivel minimal al cheltuielilor, pentru ca clientii sa nu se supraindatoreze“, sustine Sergiu Oprescu. De aceeasi parere este si Razvan Munteanu, vicepresedinte responsabil cu activitatea de retail la Raiffeisen Bank, una dintre bancile care inca se lupta ca banca centrala sa-i aprobe normele. In opinia sa, o persoana fizica nu are neaparat capacitatea de a-si prevedea foarte clar veniturile viitoare. „Si, pentru un client care nu mai poate sa isi plateasca la un moment dat ratele, va fi cu mult mai greu sa se redreseze ulterior daca are o indatorare mare“, comenteaza Munteanu. Adauga ca, „intr-un format sau altul“, si Raiffeisen va lua in considerare un nivel minim al cheltuielilor de subzistenta, chiar daca si pana acum aplica ponderari pentru cei cu venituri mici, pentru a limita riscul de supraindatorare. Pe de alta parte, Munteanu crede posibil un efect secundar al noilor norme, anume ca multi dintre cei care nu isi declara acum veniturile reale sa poata fi acum mai exacti in calcule. Chiar si asa, totusi, Munteanu apreciaza ca nerealist un grad de indatorare de pana la 70%, „chiar si in cazul celor cu venituri mari“, si adauga ca la Raiffeisen pragul poate fi „oriunde intre 0 si 70%, dar cel mai mult va conta capacitatea de rambursare a clientului“. El mai pune pe tapet un aspect important, adus in discutie si de alti bancheri: clientii cu venituri mici sunt si printre cei mai buni platnici: „au interesul sa ramburseze creditul luat, pentru ca este un activ important pentru ei“.

In acest fel arata, la inceput de drum fara restrictii impuse de BNR, piata bancara romaneasca si perspectivele celor ce vor sa solicite un imprumut. Noile norme de creditare vor duce probabil la o mai buna segmentare a clientilor, este de parere Sergiu Oprescu, pentru ca fiecare poate acum sa-si construiasca reglementarile in functie de categoria de clienti pe care o doreste in portofoliu. Regula conform careia 20% dintre clienti (cei cu venituri mari) aduc 80% din incasari se aplica in cazul bancilor; la fel de evident este insa ca nici pe cei cu venituri mici nu-i vor ignora, tocmai datorita numarului lor important. Este, probabil, un motiv pentru care pe masa BNR au sosit in jur de 20 de dosare cu norme noi de creditare, in conditiile in care pe piata bancara exista un numar dublu de institutii de profil. Iar bancherii care inca nu au primit avizul BNR inca se pot bucura, cu ideea ca la ei vor merge de acum „cei multi“.

Sursa Business Magazin.


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

6.11.2007

Zoso are "Fani"

NU cred ca Zoso e chiar atat de rau incat sa merite asta, insa din cand in cand cred ca o cam da in bara. Cateodata sunt de acord cu el, alteori nu sunt, insa traim intr-o tara libera si cu atat mai mult intr-un internet si mai liber. Cu totii au dreptul sa isi spuna parerile, sa injure si chiar sa pupe in cur, insa sper din toata inima ca nu se vor depasi violentele verbale.

Una peste alta aici e loc pentru toata lumea...


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Paris Hilton in Jail Parody

Paris Hilton e de ceva timp la mititica si iata ca "fanii adevarati" isi sprijina favorita:


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Gigi - Du-te la plimbare



Nu-i asa ca astia de la protevu sunt tari?

Tahnk's to Fulgerica ; Bogdan


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

6.10.2007

Rafael Nadal face istorie

Rafael Nadal a castigat cea de-a treia finala la Roland Garros intr-un meci superb cu Roger Federer. Desi pe alte suprafete Roger este lider incontestabil, pe zgura este pentru a doua oara consecutiv cand se inclina in fata lui Nadal.
Nu pot decat sa ma bucur de faptul ca Federer mai si pierde, pentru ca atunci cand nu exista o competitie valoroasa te plafonezi si jocul nu mai are aceeasi calitate. Tinand cont ca Nadal are doar 21 de ani (doar...) ma asteapt ca multi ani de acum inainte sa vedem asemenea finale.


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

6.08.2007

Videohaha

As vrea sa il vad pe Negru prezentand o emisiune d-asta si pe Zana surprizelor cum sare prin panourile alea...


Recomandat de Faze Dure


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Blogstorm iti arata care sunt cele mai populare posturi

TechCrunch anunta astazi un nou serviciu intitulat Blogstorm care iti arata cate situri se leaga de un blog sau de unul din posturile unui blog.

Acest serviciu ofera o serie de informatii folositoare pentru cei care vor sa stie cum stau cu linkurile. Serviciul se bazeaza pe Yahoo si de aceea rezultatele nu sunt afisate in timp real, insa pentru cei care vor sa aiba o imagine de ansamblu poate fi un tool foarte folositor.


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Politia in actiune

Nu mare mi-a fost mirarea azi-noapte in jur de ora 2 cand de afara au inceput sa se auda niste tipete foarte apasate. Am iesit repede la geam si pot spune ca ma ramas foarte surprins. Un politist tipa ca din gura de sarpe: "Culcat...Culcat...Stai ca trag..." Chestia era ca nu prea am avut cum sa vad ce se intampla deoarece vederea imi era blocata de niste copaci, insa puteam foarte bine sa aud tot ce se intampla. Dupa ce, presupun ca hotul a fost pus la pamant, politistul a inceput sa cheme disperat vreo doua echipaje in ajutor. Am auzit pana la urma si de ce se intampla toata actiunea: cica de vreo saptamana ii fila pe aia, 3 la numar, care erau hoti de masini, si acum le-a venit randul...
Intre timp au mai venit vreo trei echipaje de politie care au si blocat circulatia. Au inceput sa vorbeasca intre ei, sa caute ceva martori si sa se bucure de captura facuta.
Nu stiu ce naibi s-a intamplat dar la un moment dat unu, cred ca dintre hoti, a luat o mica bataie de tipa sa nu mai dea in el ca i se rupe nu stiu ce... Mai apoi am aflat ca activistul era proprietarul masinii pe care tocmai incercau sa o fure.
Apoi cred ca i-au arestat pe hoti si i-au dus, politistii au mai stat putin si s-au dus si ei, si asa s-a lasat din nou linistea in noapte, era undeva pe la ora 3...

Chiar nu ma asteptam sa se intmaple asa ceva pe strada mea si ma bucura ca politia romana inca isi mai face treaba...


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Naţionala S.A.

FRF trebuie să se decidă care va fi statutul reprezentativei de fotbal: produs de piaţă sau bun popular?

În această perioadă, FRF a decis trecerea la un alt stil de management, scumpind biletele pentru meciul cu Slovenia. E dreptul forului organizator să facă acest lucru, după cum şi spectatorul poate alege să vadă meciul pe stadion ori la televizor. E ca atunci cînd eşti invitat la o nuntă. Dacă tacîmul costă 500 de euro, evaluezi foarte atent nu doar propriile finanţe, ci şi prietenia care te leagă de miri. Dacă ei te obligă să mănînci caviar, poţi alege să le urezi “Casă de piatră!” la nunta de argint.

Federaţia trebuie să se decidă care va fi statutul reprezentativei de fotbal. Sînt tricolorii nişte prestatori de servicii, iar evoluţia lor un produs care trebuie comercializat ţinînd cont doar de legile pieţei? Dacă da, atunci nu-şi mai au rostul apelurile patriotice pe care FRF le face ca să-i susţinem. Firma de telefonie mobilă la care sînt abonat nu mă cheamă să-i încurajez angajaţii cînd lucrează şi parcă nu-mi vine să mă bucur cînd unul dintre ei încheie un contract.

Ar fi şi avantaje. Cînd calitatea serviciilor oferite de selecţionata României va scădea, ne-am putea decide să ţinem cu Bulgaria, în caz că vecinii se califică şi au preţuri la bilete mai mici. Concurenţa fiind stimulată, sînt curios cu ce gen de oferte va plusa FRF, că de reduceri nu poate fi vorba. “Încurajează echipa României şi vei beneficia de un gol în plus gratuit!”, “În perioada dintre minutele 75 şi 80 tricolorii vor pasa numai cu călcîiul”, ori “Cumpăraţi bilete la tribuna 1! Dacă va înscrie, Mutu se va bucura în dreptul dumneavoastră”.

În plus, vom putea încheia contracte individuale cu FRF. Atunci, o calificare ratată ar deveni înţelegere neonorată de una dintre părţi şi vom putea pretinde daune.

O altă metodă ar fi ca Federaţia Română de Fotbal să transforme naţionala în societate pe acţiuni. Să terminăm odată cu dulcegăriile gen “Patria este colecţia pozelor cu jucătorii naţionalei”!. În noua eră managerială, “naţionala este pachetul de acţiuni scos din cînd în cînd la vînzare pentru locuitorii patriei”.

Trebuie să vedeţi şi aici partea bună. Dacă publicul ar fi acţionar majoritar la Naţionala S.A., am da un ban, dar am avea privilegiul de a alege managerii şi antrenorul. Şi ceva mă face să cred că am face-o mai bine.

Ori, domnule Lupescu, fixaţi un preţ omenesc la bilete şi daţi o şansă tuturor românilor să-şi susţină reprezentativa. Chiar dacă pentru asta renunţaţi şi dumneavoastră la un opţional la maşină.

Sursa: Adrian Georgescu
Mie mi se pare ca Federatia in frunte cu Mircea Sandu e chiar dobitoaca, preturile sunt mult prea mari si faptul ca stadionul a fost pe jumatate gol ar trebui sa le dea de gandit...
Adrian Georgescu are perfecta dreptate si hotomanii FRF-isti ar trebui sa mai stranga din buci si sa se gandeasca si la noi, publicul sustinator... In rest numai de bine.


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

6.06.2007

Andreea Spataru

Niste secvente cu Andreea Spataru (ca e la moda acum), blonda etalon a Romaniei, frumoasa si toanta. Daca va uitati 5 minute la Andreea Spataru pe National TV veti vedea ca nu prea are multe de zis, insa Andreea are multe de aratat...

Andreea Spataru 1
Andreea Spataru 2
Andreea Spataru 3
Andreea Spataru 4
Andreea Spataru 5
Andreea Spataru 6
Andreea Spataru 7
Andreea Spataru 8
Andreea Spataru 9
Andreea Spatar 10
Andreea Spatar 11
Andreea Spataru 12
Andreea Spataru 13
Andreea Spataru 14
Andreea Spataru 15
Andreea Spataru 16
Andreea Spataru 17
Andreea Spataru 18
Andreea Spataru 19
Andreea Spataru Rapid 1
Andreea Spataru Rapid 2
Andreea Spataru Rapid 3
Andreea Spataru Rapid 4
Andreea Spataru Rapid 5
Andreea Spataru Rapid 6
Andreea Spataru Rapid 7
Andreea Spataru Rapid 8
Andreea Spataru Rapid 9
Andreea Spataru Rapid 10
Andreea Spataru Rapid 11
Andreea Spataru Rapid 12
Andreea Spataru Rapid 13
Andreea Spataru Rapid 14
Andreea Spataru in Playboy 1
Andreea Spataru in Playboy 2
Andreea Spataru in Playboy 3
Andreea Spataru in Playboy 4
Andreea Spataru in Playboy 5
Andreea Spataru in Playboy 6
Andreea Spataru in Playboy 7
Andreea Spataru in Playboy 8

Si un pictorial cu Andreea Spataru in Promotor:


Biografie Andreea Spataru:

Andreea Spataru este co-prezentatoare "Dimineata cu Razvan si Dani"
Ea s-a nascut la 9 martie 1985, Bucuresti
Andreea Spataru este o "pestoaica" de apa dulce
Stare civila: necasatorita
Studii: Absolventa a Liceului teoretic "Constantin Brancoveanu", promotia 2004.
Studenta la Universitatea Romano-Americana, specializarea "Studii ale Integrarii in Uniunea Europeana", anul II.
Model al Agentiei "Smile" din 2004: a fost imaginea "House of Arts" si a aparut in mai multe reclame tv.
Titluri castigate ca model, in 2005: Miss Playboy, Miss Fotomodel si Miss Divizia Sexy.
Experienta profesionala a Andreei Spataru: a inceput colaborarea cu National TV in vara anului 2005, fiind asistenta in emisiunea "Sare si piper cu Stela si Arsinel". Apoi a jucat in serialul "Cuscrele" rolul secretarei Pamela. Din ianuarie 2006, este co-prezentatoarea emisiunii "Dimineata cu Razvan si Dani".
Dupa terminarea facultatii, nu exclude o cariera in politica.


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Ceva Tetris pe blog

Pentru cei care sunt fani tetris, am adaugat blogului un Widget cu popularul joc. Cica Tetrisul ar fi cel mai bine vandut joc din toate timpurile...
Have Fun...este la sfarsitul blogului


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Un tip prinde ochelarii pe fata



Pare destul de real, insa trebuie sa existe o smecherie, ca e prea de tot


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Pentru cei multpreacredinciosi

Salut multpreacredinciosilor in frunte cu Gigi Becali.

Pentru cei care cred ca omul se trage din Adam si Eva, si nu din maimuta sau extraterestri sau alte lighioane am o intrebare:
La inceput au fost Adam si Eva, acestia au facut copii, insa copiii lor cu cine au facut copii, oare nu au recurs la un mic incest daca ar fi sa urmarim logica religioasa?
Insa in ortodoxie nu se spune clar ca incestul este un mare pacat? sau la inceput a fost permis...

Daca vreti sa sustineti vreun punct de vedere va rog faceti-o cu decenta, ca doar "toti suntem frati"


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Bookfest 2007

Bookfest 2007 6 - 10 iunie
Astazi a inceput Bookfest 2007 si, timp de 5 zile, toti iubitorii de carte vor avea posibilitatea sa vada ultimile aparitii si sa cumpere cu reduceri importante titlurile favorite.

Sper sa ajung si eu la Bookfest sa vad cu ce carti se mai lauda editurile romanesti.

Prezentare Bookfest 2007

Iubitorii de carte şi lectură îşi vor începe în acest an vara cu o sărbătoare, Bookfest 2007, care le va oferi şansa de a trăi bucuria unei călătorii reale în universul literaturii şi al informaţiei.

Bookfest 2007 este festivalul cărţii la care merită să participi. Părinţi, copii şi bunici, oameni de cultură şi jurnalişti, oameni de televiziune şi personalităţi din diverse medii li se vor alătura producătorilor şi distribuitorilor de carte la Bookfest 2007 pentru a participa la celebrarea celui mai fidel şi mai drag prieten al omului, cartea.
Organizatorul Bookfest 2007, Asociaţia Editorilor din România, împreună cu celelalte asociaţii de editori şi cu sprijinul Ministerului Culturii şi Cultelor, va crea în interiorul Pavilionului 1 al Complexului Expoziţional Romexpo un cadru în care vizitatorii vor putea alege cum sa-şi petreacă timpul printre cărţi.

Cei interesaţi de dezbateri culturale, literare şi sociale vor putea să viziteze spaţiul Agora în care vor asculta păreri diverse din partea scriitorilor, a publiciştilor şi jurnaliştilor, precum şi ale altor oameni implicaţi în activităţi culturale sau vor putea fi de faţă la diverse evenimente ale cărţii. Dezbateri similare vor putea fi urmărite şi pe platoul de filmare al postului de televiziune Realitatea TV unde cartea va fi promovată prin intermediul celor care o cunosc îndeaproape şi sunt îndreptăţiţi să vorbească despre ea.

Pentru aceia dintre vizitatorii Bookfest 2007 care clasează dezbaterile de acest tip drept plicticoase şi lipsite de sens sau care, din diverse motive, şi-au pierdut antrenamentul pentru lectură sau care sunt prea aproape de lumea virtuală ca să mai poată gusta evenimente de tip clasic, organizatorii Bookfest 2007 vor amenaja spaţii în care vor putea asculta cărţile sau în care vor accesa cărţile preferate printr-un simplu click.

Părinţii vor putea veni la Bookfest însoţiţi de copii, deoarece copiilor li s-a pregătit un spaţiu numai pentru ei, în care se vor juca în voie şi se vor întâlni cu personaje din lumea poveştilor prin intermediul unor actori talentaţi care vor citi pentru ei.
Cei atraşi de arta culinară vor putea veni într-un spaţiu special amenajat în care vor pregăti mâncăruri alături de vedete sau vor participa la concursuri pentru cea mai reuşită mâncare după o reţetă din carte.

Organizatorii Bookfest vor pregăti multe surprize cu care îi vor delecta pe toţi vizitatorii Bookfest.

Bokfest 2007 in cifre:
250 de expozanti;
10.000 de titluri;
190 de evenimente.


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

O noua reclama la iPhone

The Future Is Calling


Nu mi se pare foarte inspirata aceasta si cred ca este doar de umplutura. Reclamele cu prezentarea telefonului sunt mult mai potrivite.


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Need For Speed Pro Street Preview

In noiembrie 2007 va aparea Need For Speed Pro Stret, anuntandu-se o revolutie in domeniu. Fanii asteapta cu sufletul la gura aceasta aparitie si deja fac "liste de asteptare".
Cred ca Need for Speed Pro Stret isi va atinge potentialul maxim doar daca in aceeasi perioada va aparea si un film la cinema care sa aiba aceeasi tematica, asa cum s-a intamplat si cu celelalte editii.

Need For Speed Pro Stret Trailer Previews:






From: Marius


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Vreau si eu

Nu faptul ca Microsoft si-a insusit o idee de la Apple mi-a atras atentia, ci ideea in sine: un ecran multitouch senzational. Vezi aici


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

6.05.2007

Unele femei e cam prostute

Cat de penal sa fi ca sa ajungi asa cum e gagica asta?



Via blog.voce.ro


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Apple iphone se lanseaza pe 29 iunie

Mult asteptatul iPhone isi face debutul in rafturile magazinelor pe 29 iunie, insa prin occident. Noi mai avem de asteptat ceva timp...

Reclame la Apple Iphone aici si aici.

Pare cu adevarat incantator.

Via Zoso.


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

6.04.2007

La panda

Splendoarea vietii salbatice. Lupta pentru supravietuire, cand nu exista negocieri si spagi de milioane...


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Un om cu initiativa

Ce se intampla in America, cand un om vrea sa demonstreze ceva...
Cred ca spectatorii rad cu gura pana la urechi.


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

6.01.2007

Cei sapte pasi minunati

Cei 7 pasi minunati


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Roamnii sunt inebuniti dupa situri porno

Industria porno a crescut in lumea internetului peste limite nebanuite pana acum. In 2006, spatiul virtual continea 4,2 milioane de site-uri porno, adica 12 la suta din totalul site-urilor.

Cu acestea se delecteaza lunar 72 milioane de vizitatori din toate colturile lumii. Veniturile din 2006 ale industriei pornografice online sunt mai mari decat ale companiilor de top precum, Google, Microsoft sau Yahoo!

Potrivit statisticilor Internet Filter Review, romanii sunt pe locul trei in lume la capitolul pornografie pe internet, dupa Bolivia si Chile. Avand in vedere caracterul de retea internationala a internetului, actualmente nu exista legi internationale cu privire la pornografia pe net. Problema este reglementata in mod diferit, in functie de tara. Pentru Romania, nu se cunosc cifre pentru ca Trafic.ro nu analizeaza traficul xxx. Ca un efect al politicii de inscriere, sirurile de cautare dupa care s-a ajuns in site-urile inscrise in Trafic.ro sunt probabil irelevante pentru acest studiu.

O lume perversa, perversa, perversa

Lunar au loc 1,6 miliarde de descarcari de continut pornografic prin retelele de sharing, echivalentul a 35 la suta din intreg traficul pe internet. Motoarele de cautare primesc zilnic 68 milioane de search-uri pe tema "adult content". Aproape jumatate din utilizatorii de internet acceseaza continut pornografic (42,7 la suta), iar 34 la suta din ei au dat peste asa ceva fara voia lor.

90 la suta dintre copiii intre 8 si 16 ani s-au uitat la continut pornografic pe net, iar 80 la suta dintre pustanii de 15-17 ani au fost expusi de mai multe ori la materiale hard online.

Sursa: Bihon


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

Alte articole