9.08.2007

Apple lanseaza iPod Touch cu 8Gb si 16 Gb

Apple iPod Touch 2007

    Apple a lansat de curand iPod Touch, se aseamana cu iPhone, insa nu are capabilitati GSM. Arata foarte bine si pare destul de ok, insa pretul este cam marisor.

    Ecranul este la fel ca la iPhone, adica de vreo 3,5 inchi si are de asemenea interfata multi toouch a iPhonului.

    Cel mai tare este faptul ca este echipat cu WiFi si te poti conecta la internet pe unde gasesti hotspoturi. Daca esti din Romania si nu prea iti cumperi melodii de pe iTunes, atunci cu siguranta te vei bucura sa afli ca poti intra si pe Youtube si pe multe alte situri, nu numai pe iTunes.

    Cat despre baterie, se anunta a sustine vreo 22 ore de muzica si vreo 5 ore de video. iPod Touch vine in doua variante: una de 8 Gb care costa 299$ si una de 16 Gb care costa 399$, la americani bineinteles. Este de asteptat ca la noi sa apara in cateva saptamani, insa preturile vor fi destul de mari si nu cred ca se vor grabi prea multi sa il cumpere...

    Desi mi se pare marfa Apple iPod Touch, intre el si iPhone, cred ca as alege cu siguranta un iPhone, chiar daca asta ar insemna sa dau ceva bani in plus, insa am doua gadgeturi intr-unul singur (si telefon si Mp3 player dedicat).


Digg Technorati del.icio.us Stumbleupon Reddit Blinklist Furl Spurl Yahoo Simpy

2 comentarii:

Anonim spunea...

:D Imi iau in decembrie cand se duce in coleg in state. iPhone nu se va putea folosi in Romania oricum in urmatoarea perioada. Astept v2-ul de iPhone.

Allin spunea...

Din cate stiu eu Apple merge pe exclusivitate cu iPhonul, o singura firma sa le poata oferi clientilor sai, insa cu siguranta vor fi decodate si astea daca nu cumva au fost decodate deja. Cat despre Romania auzisem ca negociaza cu Vodafone, insa ramane de vazut prin cine ajunge si la noi iPhone-ul...

Alte articole